Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rejtélyes premiert ígér a Film Café

Krimikedd

2014. augusztus 19. - Ádám // emTV.hu

filmcafe.jpgA nyár elején indult Krimikedd ma tovább folytatódik a Film Cafén. A rejtélyek asszonya című film olyan sikeresnek bizonyult, hogy az alkotók a szálakat tovább szőtték és egy tíz részből álló sorozatot készítettek belőle. Augusztusban is izgalmasak lesznek a kedd esték a Film Cafén.

mystery_woman.jpg

A fiatal fotóművész, Samantha Kinsey megszállottan rajong a detektívregényekért. Ráadásul Sam egy olyan könyvesboltot is megörököl, amelyben kizárólag krimik sorakoznak a polcokon. Amikor egykori egyetemi tanárát, a népszerű írót felakasztva találják, a fiatal nő nyomozni kezd…

A rejtélyek asszonya című film olyan sikeresnek bizonyult, hogy egy új, tíz részből álló sorozatot is készítettek az alkotók. Gyilkos hétvége lesz a sorozat első epizódjának címe, amelyben Samantha dedikálást szervez a könyvesboltjában. Az eseményre több híres írót is meghív, köztük Claire Beckmant, az egyik legfelkapottabb krimiírót. A két napos rendezvényen váratlanul megölik Claire-t. A gyanú Samantha egyik ismerősére, Dorothyra terelődik, de gyanúba keveredik Claire ingyenélő udvarlója és a rivális írótársak is.

A Samanthát alakító és több amerikai televíziós díjat nyert színésznő, Kellie Martin többek között a Vészhelyzet című sorozatból is ismerős lehet.

A rejtélyek asszonya – Gyilkos hétvége PREMIER //  2014. augusztus 19. / 21:00
további részek minden kedden 21:00

Film Café

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr666615563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása