Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Pro4 közvetíti az MKB-MVM Veszprém SEHA Liga mérkőzéseit

Elsőként ma délután hat órakor

2014. augusztus 27. - Ádám // emTV.hu

pro4.jpgA Pro4 megszerezte az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabda csapat összes mérkőzésének közvetítési jogát a SEHA Liga 2014/15-ös szezonjában. Nagy Lászlóék elsőként ma délután hat órakor a Vojvodina csapata ellen lépnek pályára.

Az elmúlt szezonban bajnoki illetve kupagyőzelmet arató – valamint a Bajnokok Ligáját a negyedik helyen záró – MKB-MVM Veszprém a hazai porond és a Bajnokok Ligája mellett elindul a főként dél-európai csapatokat magába tömörítő SEHA Liga 2014-2015-ös küzdelmeiben. A veszprémi csapat összes mérkőzését a SEHA Liga 2014/15-ös szezonjában a PRO4 élőben közvetíti, Hajdú B. István kommentálásával.

A Nagy László vezette együttes elsőként augusztus 27-én, azaz ma mérkőzik meg a szerb Vojvodina csapatával, majd szeptember 2-án délután hattól órakor a szlovák Tatran Presov ellen lép pályára.

Vojvodina - MKB-MVM Veszprém / augusztus 27. szerda 18:00 – élőben, a PRO4-en

Pro4 // emTV.hu

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr266639821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása