Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Száz dal, amit egy ország dúdol

Nagyszám! - 100 dal, amit egy ország dúdol szeptember 13-ától az RTLII-n

2014. augusztus 27. - emTV.hu

rtl2.jpgA Nagyszám! Hadas Kriszta vadonatúj, hetente jelentkező műsora az RTLII-n. A szeptember 13-án induló műsorban az adások más-más tematikát követnek majd. Kriszta a leghíresebb magyar slágereken keresztül mutatja be az elmúlt ötven évünket és persze a jelent.

nagyszam.jpg

A bulizós, szerelmes, közéleti, lassúzós, mulatós, a fesztiválozós és gyerekdalok, a legnagyobb zenei divatdiktátorok, lázadók, korszakalkotó, örökzöld és a legmenőbb új slágerek segítségével járja körbe a stílusokat, ízléstrendeket. Kriszta rekordidő alatt, mindössze tizennégy nap alatt rögzített hatvanhárom interjút. Szinte az összes híres zenész, előadó a kamerája elé ült. Interjúk és számos dalrészlet jellemzi majd a műsort.

Az első adás a Divatdiktátorok címet kapta. Olyan előadók jelennek meg, akik valamilyen új stílust, műfajt honosítottak meg Magyarországon. Többek között az Illés együttes, Geszti Péter, Nagy Feró, Szűcs Judit, Kozsó, Ganxsta Zolee, a Hungária együttes és Ákos is megszólalnak majd az első részben. Nagyszám! - 100 dal, amit egy ország dúdol minden szombaton délután hat órától az RTLII műsorán.

RTLII // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr376640809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása