Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik A Kennedy család

Négy Emmy-díjat nyert minisorozattal köszönti az őszt a Film Café

2014. szeptember 03. - emTV.hu

filmcafe.jpgA nyolc részes életrajzi sorozat az amerikai történelem legendás családjáról, a Kennedy-ekről szól, sztárszínészekkel a főbb szerepekben. A Keresztapához hasonlóan, egy manipulatív, egocentrikus apa elhatározza, hogy el nem ért céljait fiai életén keresztül valósítja meg.

a_kennedy_csalad.JPG

A fiúk igyekeznek megfelelni apjuk elvárásainak, miközben megpróbálnak megállni a saját lábukon. Az eddig kevésbé ismert, személyes családi történetek bontakoznak ki a sorozatban, hiszen az 1960-as elnökválasztás izgalmai mellett megismerhetjük a szegény sorból kiemelkedett tehetséges és ambiciózus Joe Kennedy történetét, aki, miután saját politikai karrierje zátonyra futott, fiai útját kezdi egyengetni. A sorozat a család személyes történetein keresztül mutatja be a kapzsi, hatalom mögötti világot.

A 2011-ben készült és 4 Emmy-díjjal jutalmazott minisorozat Jack Kennedy-jét Greg Kinnear, Bobby Kennedy-t Berry Pepper játssza. Előbbi színész több ismert sorozat sztárja, egyik legismertebb alakítását a 2 Oscar-díjat nyert Lesz ez még így se című filmben nyújtotta. Pepper a Ryan közlegény megmentése című filmből sokak számára lehet ismerős. Jackie Kennedy megformálója a gyönyörű Katie Holmes, aki egészen kivirult Tom Cruise színésztől való válása óta, és akinek legújabb filmjét, Az emlékek őrét hamarosan a hazai mozik is vetítik.

A Kennedy család PREMIER // szeptember 7, vasárnap este kilenc

emTV.hu // Film Café

fb_post.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr206666029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása