Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Visszatér az Autókereskedők és az Ötödik sebesség

Hétvégi autós premierek a Discovery Channel műsorán

2014. szeptember 05. - emTV.hu

discovery.jpgA Discovery Channel ezen a hétvégén elindítja szeptemberi Turbó műsorait. Ma este kilenckor az Autókereskedők két epizóddal – benne Chevrolet Camaróval és kétéltű autóval – holnap este kilenckor az Ötödik sebesség az autóvilág híreivel tér vissza.

Ma este kilenc órakor két új epizóddal tér vissza az Autókereskedők. Mike először Kaliforniába utazik, hogy "megszelídítse" az egyik legvagányabb izomautót, amit valaha gyártottak. Jó áron talál egy részben felújított állapotú Chevrolet Camarót, Ösztönei nagy üzletet súgnak, le is csap a kocsira, de Eddnek igen csak sok munkája lesz vele a hiányzó alkatrészek miatt. A második epizódban Mike és Edd szabadjára engedi fantáziáját. Autó és csónak, egyben? Mike szótárában ez az illusztráció a bombaüzlet szócikknél, ráadásul Eddnek is régi álma a kétéltű Amphicar. Most végre szerez egyet Mike, de a nagy örömbe némi üröm vegyül, amikor Edd felnyitja a motorháztetőt. Miután elkészül a nagy mű, a fiúk úszópróbának veti alá – csak el ne ússzon a profit a javításokkal!

Az évad későbbi részeiben találkozunk majd Audi TT-vel, Ford Thunderbirddel és Jaguar XJC-vel is. Az ősz során fontos mérföldkőhöz ér majd a páros: elérik századik közös munkájukat, amit egy 1903-as Darracq felújításával – és a London-Brighton veteránfutamon indulással – meg is ünnepelnek is. Kövessük nyomon az autós mesterek próbálkozásait és sikereit, amelynek során közelről is megismerünk néhány régi klasszikus autót. Menet közben számos kiváló tanácsot kapunk autók vásárlására és eladására vonatkozóan, hol lehet a legolcsóbban beszerezni az alkatrészeket, hol vannak szakszervizek, valamint bővülnek a műszaki ismereteink is.

Szombaton 21 órakor új résszel jelentkezik az Ötödik sebesség, melyben az őrült műsorvezetők sajátos stílusukban számolnak be az autózás világának újdonságairól. Az évadpremierben Vicki a vadonatúj Porsche Boxstert egy sugárhajtású repülővel versenyezteti, Tiff bemutatja az új és a használt kerekek közötti különbséget, Jonny Trollstigenben teszteli a Ford Focus ST-t, Jason pedig a legendás Audi S8 luxusautó legújabb verziójával ismerkedik.

 

Jövő pénteken indul a Kövér gáz, amely Ohióba kalauzolja a nézőket, ahol a sebesség az úr. A sorozatban nyomon követhetjük a tekintélyes derékbőségű Christmas család autómegszállottjainak vidám idétlenkedését. Lerobbant autókra vadásznak, hogy visszahozzák őket az életbe és a versenypályára – és látványosan élvezik ennek minden percét.

Október 19-én indul Az Amerika legjobb motorépítői című sorozat. Ebben Amerika felfedezésre váró garázsaiban dolgozó motorépítőket ismerhetnek meg a nézők, akik esélyt kapnak a bizonyításra: minden részben három csapat tizenötezer dollárt és öt hetet kap, hogy elkészítse álommotorját.

Október 24-től a texasi Gas Monkey Garage életét követő Amcsi benzinfalók legújabb évada egészíti ki a kora őszi autós kínálatot. Richard Rawlings továbbra is Texast és a környező államokat járja lerobbant klasszikus autók után, hogy a dallasi műhelyben az Aaron Kaufman vezette szerelők felújítsák őket.

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr756672931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása