Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ezt nézheted a Viasaton ősszel

Sorozatpremierek, sikerfilmek, skandináv krimik, autós műsorok

2014. szeptember 11. - emTV.hu

viasat.jpgOrszágos sorozatpremierek a Viasat3-on és a Viasat6-on, sikerfilmek Hollywoodból, skandináv krimik – címszavakban ez lesz a Viasat csatornáin 2014 őszén. A pontos kezdési dátumokat, valamint az ilyenkor már megszokott szinkronlistát később tesszük közzé.

A Viasat3-on augusztus végén debütált a Vikingek második évada, valamint hazai premierként A SHIELD ügynökei. Folytatódik a Feketelista című, szintén hazai premier sorozat, a főszerepben James Spaderrel. A csatorna tervei szerint a Feketelista első évada még az idén újra képernyőre kerül, és az sem titok, hogy 2015-ben érkezik a második évad. Ha már új évad: a nézők körében nagy népszerűségnek örvendő Brooklyn 99 – Nemszázas körzet folytatása is a Viasat3-on landol 2015-ben. A nézői kéréseknek eleget téve a Viasat3 még 2014-ben újra műsorra tűzi az Emberi tényező című szériát is.

A krimisorozatok kedvelői is örülhetnek: Castle tovább nyomoz, és a CSI: A helyszínelők új évadát is a Viasat3 adhatja jövőre. Édes meglepetés lesz a BBC The Great British Bake Off című gasztrorealityje, ami itthon a Sütimester címet kapta. Emellett a csatorna megvásárolta a Magyarországon kultikus népszerűségnek örvendő Csengetett, Mylord? című sorozatot is.

A Viasat6-ra még az ősz folyamán premierként érkezik az Az ellenállás városa 2. évada, a Bates Motel 2. évada, 13-as Raktár 5. évada, az Alfák 2. évada, a régóta várt Amerikai Horror Story 3. évada, illetve az Éghasadás című, Steven Spielberg nevével fémjelzett scifi-sorozat 3. évada, valamint a Top Gear vadonatúj, 20. évada. Az autós kínálatot erősíti a vadonatúj Gumball 3000 – Rágógolyó futam című reality és a Kerekek háborúja című sorozat is.

A sorozatpremierek mellett prémium filmkínálattal készül az őszi szezonra a Viasat3. Így olyan hollywoodi sikerfilmek kerülnek képernyőre, mint a Jurassic Park, a Harry Potter-széria több filmje, a Batman, a Halálos iramban, a Ray, a Bakancslista, a Garfield 2., vagy éppen Az ördög Pradát visel.

A férfiasabb profilú Viasat6-on lesz látható egyebek mellett a Cápa 1. és a Cápa 2., de a Fűrész-filmek rajongói is örülhetnek majd, ugyanis a méltán hírhedt horror több epizódja is képernyőre kerül majd. Emellett több, hazánkban eddig nem vetített skandináv krimit is műsorra tűz – egy speciális programsávban – a Viasat6.

emTV.hu // Viasat3 // Viasat6

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr746689811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása