Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Boszorkányok lepik el a Viasat6-ot

A harmadik évaddal tér vissza az Amerikai Horror Story

2014. október 02. - emTV.hu

viasat6.jpgA nagysikerű első és második évad után október 10-én visszatér az Amerikai Horror Story a Viasat6 műsorára. A harmadik évad – amely Magyarországon elsőként a Viasat6-on látható – ismét egy önálló, kerek történet; az események fő mozgatórugója ezúttal a boszorkányság lesz.

A boszorkánypereknek már háromszáz éve vége, ám a túlélők újra veszélybe kerülnek. Ezért New Orleansban iskolát nyitnak a fiatal boszorkányoknak, ahol megtanulhatják, hogy hogyan védjék meg magukat, és azt is, hogy mennyire fontos az összetartás.

A harmadik évad főszereplői: a kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, Sarah Paulson, Taissa Farmiga és a szintén Oscar-díjas Kathy Bates. A magyar hangokról itt olvashatsz bővebben.

Amerikai Horror Story – Boszorkányok III // október 10-től minden pénteken 22:00-tól a Viasat6 műsorán!

emTV.hu // Viasat6

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr236752835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása