Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Berki Krisztián lesz az Éden hotel műsorvezetője

"Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről"

2014. október 24. - emTV.hu

supertv2.jpgA SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-realityjének felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel. Ahogy "kicsekkoltam" a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell – mondta el Berki.

Az Éden hotel forgatásával egy időben Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3Cafétól, ám Czippán Anett mellett nem marad üres a férfi műsorvezető széke. A TV2 hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Anett partnerei a délelőtti élő műsorban.

A közlemény többi része az Édes Életet magasztalja és azt sugallja, hogy a műsor Berki, azaz a sorozat "kulcsszereplőjének távozása" miatt kerül le a képernyőről, így ezt már nem másolom be.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr916828365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása