Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Öt dolog, ami nagyot robbanna a startup piacon

A Felhőtlen Philadelphia legelvetemültebb találmányai

2014. október 29. - emTV.hu

cc.jpgA startupok világában nem mehetünk el szó nélkül a Felhőtlen Philadelphia eszelős találmányai mellett. A kocsmáros lángelmék nélkül sosem tudnánk meg, hogy mi az a Rumhús, a Patkány Husáng Dög, vagy a Harci tej. Hogyhogy ezek korábban senkinek nem jutottak az eszébe?

fp_cicacipo.jpg

Cicacipő – Önt is zavarja, hogy a macskája elképesztő, irritálóan hangos zajjal közlekedik? Hogy a kis szőrmók összekarmolja a bútorokat? Akkor itt a cicacipő! Igen, egy cipő cicáknak, hogy a kis házi kedvencek nesztelenül közlekedhessenek és még véletlenül se tehessék tönkre a bútorokat. Csak egy méret van belőle, de az minden macskára tökéletes, legyen az nagy kandúr vagy cuki kiscica. Mindezek fényében az eszmei értéke felbecsülhetetlen.

fp_shotgun.jpg

"Shot" Gun – A szójátékkal eladott termék nem több, mint amit a neve is takar: egy felest lövő puska. A Felhőtlen Philadelphia ikonikus helyének, Paddy’s pubjának renoméját egy gyors márkaépítéssel akarták megugrani a srácok. Ilyen az, amikor a fegyvertartás és a felelőtlen alkoholfogyasztás összetalálkozik: a felessel csőre töltött sörétessel halálos bulik keletkezhetnek. Talán nem véletlen, hogy a ”Shot”Gun eddig még senkinek sem jutott eszébe.

fp_patkanyhusangdog.jpg

Patkány Husáng Dög – A Felhőtlen Philadelphia született géniuszai nem  egy egyszerű rágcsálók elleni méreggel álltak elő, hanem egy igazi patkányirtó géppel, ami nem más, mint egy baseballütő, szögekkel kiverve és masszív vaslánccal körbetekerve. Ez a Patkány Husáng Dög. A találmány célja, hogy akár az ütő tényleges használata nélkül is halálra ijessze a kártékony rágcsálót. A sorozatból kiderült, hogy a Patkányirtó vérfagyasztó megjelenése az emberre kiválóan hat, a patkányokra sajnos már kevésbé.

fp_harcitej.jpg

Harci tej – Charlie és Mac zseniális terméke: egy alkoholos proteinturmix, kizárólag biztonsági őröknek. Az ital összetevői: tojás, tej és alkohol. A túlbuzgó feltalálók még reklámot is forgattak a terméknek, de az ígértekkel ellentétben a Harci tejtől nem lesz erősebb a fogyasztója, csak iszonyatosan beteg. Nem véletlenül nem tört be még ehhez hasonló alkoholos étrend-kiegészítő a fitneszpiacra.

fp_rumhus.jpg

Rumhús – Rum plusz sonka = rumhús. Népi hiedelmek szerint: amit meg lehet enni, abból valamilyen szeszt is lehet készíteni. A sonka egy közkedvelt étel, miért ne lehetne kicsit alkoholossá tenni, hogy az ember akkor is iszogasson, amikor kis sonkafalatkákat csipeget? A Felhőtlen Philadelphia alkoholista csapata megalkotta a rum és a sonka szerelemgyerekét, ami nem más, mint egy sonka, amit 24 óráig rumban pácoltak. Ezt tudja, de ezt stabilan. A gasztroforradalom idején abszolút helytálló lehet egy ilyen fúziós étel/ital, mert lássuk be, a dobozos bor után a rumhús sem tűnik ördögtől való dolognak.

A Felhőtlen Philadelphia legújabb őrültségei minden hétköznap éjfélkor a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr376844283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása