Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Pénteken újra kinyit a Bates Motel

Halloween napján debütál a második évad a Viasat6-on

2014. október 29. - emTV.hu

viasat6.jpgA tini Norman egyik tanárának Miss Watsonnak halála felkavarja a békés kisváros mindennapjait, ráadásul sok jel mutat arra, hogy a tettes Norman volt. A családi vállalkozást is veszély fenyegeti: egy épülő főút keresztbe tehet a nő terveinek.

A főszerepekben továbbra is Freddie Highmore (Norman, magyar hangja Molnár Áron), valamint Vera Farmiga (Norma, magyar hangja Pápai Erika) brillírozik. Highmore – saját bevallása szerint – rengeteget merített a Hitchcock-filmben Normant megformáló Anthony Perkins alakításából, ugyanakkor beleásta magát a Norman figuráját ihlető hírhedt sorozatgyilkos, Ed Gein élettörténetébe is.

A Normát alakító Vera Farmiga számára különleges kihívást jelentett a második évad. A színésznő ugyanis a Bates Motelt megelőzően csak három sorozatban játszott, és azok közül egyik sem kapott második évados berendelést. Farmiga egy kulisszatitkot is elárult: a motel díszletében Normant gyerekként ábrázoló fényképek valójában saját gyermeke fotói – ez nagyban segíti a színésznőt a fiáért mindenre képes Norma még hitelesebb megformálásában.

A sorozat executive producere, Kerry Ehrin egy interjúban úgy nyilatkozott: bár mindenképpen szerettek volna tisztelegni Hitchcock klasszikus alkotása előtt, ez nem jelenti azt, hogy szolgai módon másolják az eredeti alkotást. Ellenkezőleg: a sorozat minden szempontból egy teljesen egyedi világban játszódik.

Bates Motel - Psycho a kezdetektől – október 31-től minden pénteken 23:00-kor a Viasat6 műsorán!

emTV.hu // Viasat Hungária

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr246844075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása