Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megújul a Jóban Rosszban

Titokzatos gyilkosság, új szerelmek és újra fellángoló érzelmek, családi drámák

2014. október 30. - emTV.hu

tv2.jpgÚj főcímmel, új szereplőkkel és vadonatúj történetekkel jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban. Vége a Pongrácz lányok szürke, szorongásokkal teli börtönben töltött napjainak. Barbara és Betty szabadulása után új események forgatják fel Csillagkút életét.

gabi_szlavik.JPG

Hosszú hónapok után a Pongrácz lányok Roland közbenjárásával kiszabadulnak a börtönből és egy új korszak kezdődik nem csak az ő életükben, hanem Csillagkúton is. Barbara (Legerszki Kriszti) és Betty (Nagy Adri) továbbra sem adja fel azt a tervét, hogy bosszút álljon Rolandon (Seres Dani), azonban nincs egyszerű dolga a lányoknak. Barbara igyekszik visszaszerezni volt szerelme bizalmát, de rá kell jönnie, talán nem múlt el nyomtalanul a szerelem. Azonban nem ez az egyetlen elfeledett románc, ami újra előtérbe kerül. Zsanett (Szaksz Gabi) visszatérése is jócskán felforgatja a Halász család életét. Kristóf (Baronits Gábor) sincs túl a szakításon, de idővel úgy tűnik, hogy a klinika egyik csinos nővérénél talál vigaszt a fiú. István (Dózsa Zoli) sem közömbös egykori szeretője iránt, de Szilvia (Fábián Anita) megbocsájtása volt feleségéhez köti a férfit. Mindenhol szerelem van a levegőben. Bodolai Szabit (Timon Barna) a város legújabb lakója, a fiatal modell, Révész Bori (Kárpáti Rebeka) veszi le a lábáról és idővel a lány testvére, Milán (Adányi Alex) is megbékél a fiúval.

Egy titokzatos gyilkosság miatt érkezik Csillagkútra Nagy Gabriella (Pikali Gerda) nyomozó, akiről az eset felderítése közben kiderül, maga is súlyos titkot őriz. Gyanúba keveredik a Csillagvirág klinika egyik köztiszteletben álló orvosa is, de az ügy megoldása egyre bonyolultabbá válik. Persze a csillagkúti maffia sem pihen és Füredi (Gesztesi Károly) polgármesteri terveit is keresztülhúzza Rolandék pár lépése. Alíz (Réti Adrienn) a börtönből szabadulva először a Pongrácz lányokat zsarolja, de közben egyre közelebb kerül Konrádhoz és Rolandhoz. Eszének köszönhetően pedig hamarosan a maffia egyik legügyesebb tagja lesz.

emTV.hu // TV2 Csoport

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr226846767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása