Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Brutális kémia a Spektrumon

Figyelem! Nehogy kipróbálják otthon!

2014. október 31. - emTV.hu

spektrum.jpgSzombaton bemutatkozik a Brutális kémia és benne a magas hőfokon égő vegyész, Nagy Gergő Zoltán, aki a Debreceni Egyetem Szerves Kémia Tanszékének doktorjelöltje. A műsorvezető Vályi István újságíró, a Totalcar internetes autós magazin munkatársa.

A kémia brutális dolgokra képes, Gergő pedig brutális kísérletek kitalálására, ezért lett ő az új sorozat szakértője. Hiszen a Brutális kémia nem csak porok és löttyök összeöntéséből áll, a határok túllépése lesz a cél.

Már az első adásban láthatunk víz alatti robbanást és égést, vegyészünk a veszélyes fehér foszfort játékszerként használja, a csokoládét viszont nem a hagyományos módon fogyasztja el: diszkófényt varázsol egy kocka csoki segítségével.

Indiánok tüzes nyilakkal gyújtogatnak, a gyorstalpaló gyufa-történelem után kiderül, hogyan lobban lángra a házilag elkészített négy méteres óriásgyufa. Egy autóba a sofőr helyett most az amerikai hadsereg által kifejlesztett termát ül, így a jármű kíméletlen, de annál látványosabb pusztulását is végignézhetjük.

Bemutató szombaton délután négykor!

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr836850947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása