Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap megkezdi rendelését Dr. Tóth

Dr. Tóth címmel orvosi talkshow-t indít holnap az RTL Klub

2014. november 16. - emTV.hu

rtlklub.jpgHétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik a Dr. Tóth című talkshow. Az amerikai The Dr. Oz Show magyar változatának orvos-műsorvezetője Dr. Tóth Tamás lesz.

drtoth.jpg

A műsor a legszélesebb spektrumon igyekszik majd tanácsokat adni. A nézők megtudhatják, hogyan ismerhetik fel, előzhetik meg az egyes betegségeket, illetve hallhatnak igaz történeteket olyanoktól, akik érintettek, vagy megküzdöttek már valamilyen súlyos egészségügyi problémával.

Az egészségügyi talkshowban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva – mondja Dr. Tóth Tamás. – Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak.

emTV.hu // RTL Klub // fotó Kovács Tamás

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr366898387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása