Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Cougar Town ötödik évada ma indul a FEM3-on

Ma este fél tízkor

2014. december 02. - emTV.hu

fem3.jpgA TV2 Született feleségek, Született detektívek, született megszületettek címadó mániájában a Született szinglik címet kapó Cougar Town ötödik évada ma érkezik a FEM3-ra, így az ötödik évaddal folytatódik a Courteney Cox alakította Jules Cobb életét nyomon követő sitcom.

cougar_town.jpg

2009-ben indult hódító útjára Courteney Cox főszereplésével a Született szinglik. A népszerű színésznő a sorozatban Jules Cobb-ot, az elvált, egyedülálló anyát alakítja, aki felfedi az őszinte igazságot a randizásról, az öregedésről, valamint a szépség és fiatalság vezérelte kultúránkról. Amíg a legtöbb nő a húszas éveiben megtapasztalta az élet kihívásait, addig Jules felelősségteljes házasságban élt és egy fiút nevelt. A negyvenes éveiben elindult hát felfedezni önmagát, miközben elvált és szingliként élő ismerősei segítségével megpróbálja megélni, vagy újraélni az időt, amit eddig elvesztegetett. Az elmúlt négy évadban Jules baráti körében szerelmek szövődtek és nagy szakításoknak is szemtanúi lehettek a nézők.

A népszerű sorozat ötödik évada 2014 januárjában debütált az USA-ban, most pedig elsőként a FEM3-ra is megérkezett! Az évadnyitó epizód december 2-án, azaz ma 21:30-tól, a további részek pedig minden kedden este kilenc órától látható.

Az új évadban feltűnik Matthew Perry is, így Jennifer Aniston és Lisa Kudrow után ő a harmadik Jóbarátok sztár, aki felbukkan a Született szinglikben is.

emTV.hu // FEM3

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr96951317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása