Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szilveszteri meglepetéssel készül az RTL Klub Híradó

Korda György és Balázs Klári új szerepben

2014. december 31. - emTV.hu

rtlklub.jpgAz év utolsó estéjén Korda György és Balázs Klári is helyet foglal majd Erős Antónia és Szellő István székében. A népszerű sztárházaspár nem csak felkonferálja az egyes riportokat, de véleményezi is majd a látottakat, így a nézők egy igazán rendhagyó estére számíthatnak.

hirado.jpg

Természetesen, ahogy az évek alatt már mindenki megszokhatta, a nap legfontosabb hírei mellett a szilveszteri Híradóban vidámságból sem lesz hiány. A hagyományokhoz híven a hírek és a különleges beszámolók mellett mindenki megnézheti a műsor stábjának idei legszórakoztatóbb pillanatait is. A szilveszteri vendégként új szerepben debütáló Korda-házaspár az év utolsó napját a Híradó szerkesztőségében tölti majd, hogy megismerkedhessenek a műsor készítőivel, és felkészülhessenek a 18:00-kor kezdődő Híradó szilveszteri adásra.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr987024601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása