Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Több mint négyszeres túljelentkezés a TV2 Akadémián

Már nem csak a szerkesztői és riporteri munka titkait tanulhatják meg

2015. január 30. - emTV.hu

tv2csoport.jpgA TV2 Akadémia 2009 óta indítja televíziós szerkesztő és riporter képzését, ahol a diákok első kézből tanulhatják meg a szerkesztői és riporteri munka minden titkát. Már műsorvezetőnek, sportriporternek és újságírónak is tanulhatnak a média világa iránt érdeklődők.

A képzés gyakorlatorientáltságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a 2014-es műsorvezető évfolyam hallgatói tanulmányaikat lezáró megmérettetésként élőben vezették a FEM3 Café beszélgetős műsorát Váczi Gergővel. A diákok teljesítményét a TV2 szakembereiből álló vizsgabizottság értékelte, akik a vezérlőben ülve követték nyomon az adás minden pillanatát és élesben, a helyszínen osztályozták a vizsgázókat.

Büszkék vagyunk, hogy ekkora érdeklődés kísérte az idei felvételi időszakot, annak pedig külön örülünk, hogy komoly feladat lesz számunkra a legjobbak kiválasztása a kiemelkedően teljesítő felvételizők közül. A különböző képzések indításakor egyértelmű célunk az utánpótlás nevelés, hogy jól felkészült, hosszú távú potenciállal rendelkező fiatalok kerüljenek a szakmába, ennek köszönhetően az itt végző diákok közül sokan a TV2-nél, vagy más médiumoknál kaptak munkát – mondta Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa, ügyvezető igazgató.

Az oktatás lebonyolításában a TV2 mellett együttműködő partnerek vesznek részt, a sportriporter képzés esetében a DIGI Sport, az újságírás kapcsán pedig a Mediaworks biztosít szakmai bázist.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr87123175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása