Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Külvárosi humor érkezik a Comedy Centralra

Holnap indul a Kertvárosba száműzve, a Lila akác köz idilljét kifigurázó sitcom

2015. február 10. - emTV.hu

cc.jpgPasztellszínű házak, gondozott gyepszőnyegek és tökéletes szomszédok – ez Chatswin, a valóra vált amerikai álom. Tessa Altman, a nagyvárosi kamaszlány egészen más életről álmodik, mégis kénytelen követni apját ebbe a környezetbe.

kertvarosba_szamuzve.JPEG

A külföldi kritikusok sem tudtak elmenni A stepfordi feleségeket és a Lila akác közt megidéző sorozat mellett. „A Kertvárosba száműzve egy kifinomult humorú sorozat, meglepően jó színészekkel. Egy próbát bőven megér – írta Amerika egyik legmagasabb presztízsű lapja, a Washington Post. Az egyik legnagyobb példányszámú napilap, az USA Today kritikusa szerint az apukát alakító Jeremy Sisto lubickol szerepében. Kétség sem férhet hozzá, hogy vannak kifejezetten vicces poénok, ahogy ahhoz sem, hogy Sistót felvillanyozza a karakter, amit játszik.

Tessa Altman (Jane Levy) tősgyökeres New York-i tinilány, aki a sugárutak, felhőkarcolók és az állandóan nyüzsgő Manhattan szívében érzi igazán otthon magát. Ám egy nap egyedülálló apja, a jóképű George (Jeremy Sisto) egy doboz óvszert talál 15 éves lánya fiókjában, ezért  úgy dönt, hogy ideje Tessát biztonságosabb környezetbe költöztetni. Az cél Chatswin, a steril kertváros, ahol a szomszédok mosolya hófehér, a fű ellenben mindig zöld és friss piteillat lengi be az utcákat.

George-nak könnyen megy a beilleszkedés, hiszen a helybéli háziasszonyok friss prédának tekintik a vonzó apukát, ráadásul legjobb barátja, a szájsebész Noah (Alan Tudyk) is a városkában lakik. Tessa ezzel ellentétben sokként éli meg a környezetváltozást. Az iskolában a népszerűségi lista legvégén áll, semmi kedve a plázacicák és élsportolók alkotta "menők" közé tartozni. Kiválasztja inkább a legkevésbé divatos iskolai foglalkozást és diákújságírónak szegődik. Itt találkozik két barátjával, Malikkal (Maestro Harrell) és Lisával (Allie Grant), akikkel a chatswini diákélet bulvártudósítójává válnak.

Tessa mindennapjait Dalia Royce (Carly Chaikin), a két lábon járó Barbie-baba teszi még keservesebbé. Ő a suli legnépszerűbb lánya, így a gonoszkodás, a pletykálás és a kirekesztettek megalázása mindennapi teendői közé tartoznak. A jégkirálynő Dalia szöges ellentéte anyja, Dallas Royce (Cheryl Hines), aki a butácska, de aranyszívű szingli anyukák mintapéldánya.

Az Altman család kertvárosi kalandjai számos meglepetést, vicces fordulatot és valószínűtlen szerelmi szálat tartogatnak, A stepfordi feleségek környezetét idéző hangulatban.

A Kertvárosba száműzve február 11-től dupla epizóddal minden szerdán 21:00-kor!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr337158267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása