Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két hét múlva érkezik a Better Call Saul

Premier február 26-án az AMC-n

2015. február 12. - emTV.hu

amc.jpgA Better Call Saul című tízrészes AMC-sorozat, a Breaking Bad előzménysorozata Magyarországra érkezik. A premier napja február 26. csütörtök, 22:00 óra, a további részek csütörtökönként, szintén 22:00 órakor kerülnek képernyőre.

better_call_saul_1.jpg

A vadonatúj sorozat szinkronnal, de eredeti nyelven, felirattal is követhető lesz az AMC-n. A Better Call Saul a magyarországi bemutató mellett, azzal egyidőben startol a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Montenegro, Bosznia-Hercegovina, Macedónia és Bulgária AMC csatornáin is.

better_call_saul_2.jpg

Az AMC indulásakor elterveztük, hogy minél több eredeti AMC-tartalmat az amerikai bemutatót követően mihamarabb műsorra tűzünk. A Better Call Saul minden idők legsikeresebb kábeltelevíziós sorozatindítása volt február 8-án, ezért örömteli, hogy éppen ezt a sorozatot, már az amerikai premierrel egyazon hónapban kezdhetjük vetíteni a régió országaiban – jelentette be Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója a Better Call Saul indulását.

better_call_saul_3.jpg

Better Call Saul hat évvel a Breaking Bad cselekménye előtt játszódik. Főszereplője Saul Goodman (Bob Odenkirk alakítja), a sorozat az ő drámai karakterváltozását kíséri végig, mielőtt Walter White (Breaking Bad) ügyvédévé lépne elő. A széria alkotói a Breaking Badet jegyző Vince Gilligan és a forgatókönyvíró Peter Gould.

emTV.hu // AMC

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr137165313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása