Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nimoy kollégái a twitteren üzentek a legendás színésznek

Nincsenek hivatalos információk Leonard Nimoy állapotáról

2015. február 25. - Ádám // emTV.hu

news.jpgAhogy arról az emTV.hu is beszámolt, Leonard Nimoy-t a múlt héten komoly mellkasi fájdalommal szállították kórházba. Állapotáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, ám kollégái, William Shatner és George Takei a twitteren kívánnak neki mihamarabbi gyógyulást.

shatner_nimoy.jpg

William Shatner, aki az eredeti sorozatban (TOS) és filmekben alakította Kirk kapitányt, a twitteren keresztül kívánt gyors felépülést barátjának és egyben köszönetet mondott a rajongók támogatásáért is.

George Takei, aki Hikaru Sulut játszotta szintén gyors gyógyulást kívánt legendás kollégájának.

Leonard Nimoy-t súlyos mellkasi fájdalommal szállították be a múlt csütörtökön a Kaliforniai Egyetem Egészségügyi Központjába. Mint kiderült, bár harminc éve nem dohányzik, tavaly krónikus obstruktív légúti betegséget diagnosztizáltak nála, ami az alsó (vagyis a tüdőn belüli) légutak tartós beszűkülésével jár. Ez az egyik fő halálozási tényező világszerte. A betegség visszafordíthatatlan károsodások hátrahagyásával halad előre, a tüdő szerkezetének helyreállítására nincs lehetőség.

Sajnos nincsenek hivatalos információk Nimoy állapotáról, ám mindenképpen biztató jel lehet, hogy vasárnap és hétfőn is twittelt.

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr547219615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása