Ez vár rád, ha áprilisban az AXN-re kapcsolsz

2015. március 11. 16:10 - AXN

Érkezik a Gyilkos elmék tizedik, illetve a Sherlock harmadik évada

axn.jpgÉrkezik a Gyilkos elmék tizedik, illetve a Sherlock harmadik évada, az Újra lökd a ritmust! és a Két nő, egy recept című filmdráma, a Pokoli édenkert című kalandfilm, A csúf igazság és a Sötét zsaruk 2. című vígjáték, A törvény erejével című akció, valamint a Vékony jégen című krimi.

criminal_minds_s10.jpg

Gyilkos elmék X (Criminal Minds) április 1-től szerdánként este kilenctől, április 8-tól pedig dupla résszel

Gyilkos elmék (Criminal Minds) az FBI egyik elit nyomozócsapatának nem éppen mindennapi hétköznapjait mutatja be. A különleges egység Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását elemzi, hogy megelőzzék a jövőbeni bűncselekményeket. A viselkedéselemzők mindegyike más-más speciális terület szakértője, és így együttes erővel verhetetlenül kiszúrják a potenciális elkövetőket, feltérképezik az indítékokat és az erőszakos bűntettek mögött rejlő érzelmi hátteret. Ha mindez megvan, a gyilkos szabadon töltött órái már meg vannak számlálva.

A széria tizedik évadában egyébként újra találkozhatunk szinte az összes a főbb szereplővel, kivéve az Alex Blake-t alakító Jeanne Tripplehornnal, aki távozott a show-tól a kilencedik évad végén.  A viselkedéselemző csapatot viszont a gyönyörű Jennifer Love Hewitt erősíti az új évadban, aki az egykori FBI titkos ügynököt, Kate Callahant alakítja majd.

Sherlock III maratoni vetítés április 6-án délelőtt fél tizenkettőtől

A Sherlock a 21. századi Londonban játszódik, amelyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes és barátja, Dr. John Watson. A Sherlock harmadik évadának részei maratoni vetítésben láthatóak. 

Újra lökd a ritmust! (Stomp The Yard: Homecoming) április 4-én délelőtt tizenegykor

Az Újra lökd a ritmust! főszereplőjének, Chance Harris-nek egyre pörgősebb az élete: egyetemre jár, dolgozik, szerelmes, és mindeközben hamarosan fellép az országos sztepptánc bajnokságon is, amelyet a televízió élőben közvetít majd.

Pokoli édenkert (A Perfect Getaway) április 4-én este kilenc órakor

Cliff és Cydney fiatalok, vagányak, és nemrég házasodtak össze. Nászútjukra a Hawaii szigetcsoport egyik kis érintetlen szigetére mennek túrázni. A káprázatos vidék eldugott kis ösvényein haladva, mintha az édenkertbe csöppentek volna. Rövidesen azonban halálra rémült túrázókba botlanak, akik elárulják, hogy nem sokkal ezelőtt egy fiatal házaspárt gyilkoltak meg a szigeten. A hír hallatán Cliff és Cydney azt fontolgatják, hogy vissza kellene fordulniuk, ám végül a többekkel együtt tovább folytatják az útjukat. A kirándulás hamarosan pokoli rémálomba csap át. Rá kell jönniük, hogy a gyilkos a közelükben settenkedik, sőt, talán köztük van. Távol a civilizációtól és a segítségtől, a földi pokolban mindenki csak magára számíthat, és végül egyetlen tét marad csupán: a túlélés.

Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie & Julia) április 5-én 16:50-kor

2002-ben járunk. A harmincas éveiben járó írónő, Julie Powel hétköznapjai igen keservesen telnek: egy sivár irodában monoton munkát végez, és alkotói válságban szenved. Egy nap elhatározza, hogy végre tesz valamit annak érdekében, hogy visszataláljon önmagához, és némi kis izgalmat csempésszen unalmas életébe. Úgy dönt, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, amely Julia Child francia szakácsművészetről írt könyvében található, és közben internetes blogot vezet élményeiről.

A történet két szálon fut. Miközben nyomon követhetjük Julie küzdelmét, egy másik idősíkban, az 1950-es években Julia Child története is megelevenedik a szemünk előtt.

A szellemes és temperamentumos Julia diplomatafeleségként kerül Párizsba, és eleinte nemigen tudja, mit kezdjen szabadidejével, amíg férje dolgozik. Végül beiratkozik egy francia szakácstanfolyamra, és tapasztalatai alapján szakácskönyvet ír, amely hatalmas sikert arat az Egyesült Államokban. 2002-ben Julie Power blogját is siker koronázza, és hamarosan cikk jelenik meg róla a New York Times hasábjain. Julie és Julia szenvedélyes kitartásuknak köszönhetően megvalósítják az életet, amire vágytak.

A csúf igazság (The Ugly Truth) április 6-án este tízkor

Abby tévés producer. Szerelmi élete elég rossz vágányon halad, ráadásul a reggeli műsora is egyre silányabb nézettséget produkál. Amikor egy balul sikerült randiról hazaérve bekapcsolja a tévét, a képernyőn pedig épp egy macsó műsorvezető, Mike Chadway fejti ki hervasztó és cinikus nézeteit a párkapcsolatokról. Abbyt a férfi igencsak felbosszantja. Alig akar hinni a szemének, amikor másnap a munkahelyén kiderül, hogy a csatorna vezetője épp ezzel az alakkal akarja feltornázni a nézettségi mutatót. Abby és Mike halálra idegesítik egymást, míg végül fogadást nem kötnek: ha Abby követi Mike tanácsait, és így sikerül meghódítania álmai férfiját, akkor elismeri, hogy Mike elmélete helytálló, és a férfi maradhat a műsorában, ha nem, akkor távozik. A tanácsok pedig működnek, és Abby egyre jobban összezavarodik. Mike pedig egyre inkább belehabarodik.

Men in Black - Sötét Zsaruk 2. (Men in Black II.) április 5-én este negyed nyolckor

J különleges ügynök számára ez is csak egy unalmas nap az irodában: figyeli a Földön zajló űrlények mozgását, és nem mellékesen nyomoz, mert egy földönkívüli – megint – megölt egy másikat. Ám a következő, rutin munkának induló ügyről hamarosan kiderül, egy újabb súlyos galaktikus fenyegetéssel állunk szemben: New York közelében engedély nélküli leszállást hajtott végre a magát dögös fehérnemű modellnek álcázó Sereena, aki egy felbecsülhetetlen értékű műtárgy keresésére érkezett. Sereena a sötét zsaruk régi ismerőse már, és ha ő megjelenik, abból jó nem származhat. Ezért J-nek csak egyvalaki segíthet: K. Egy a bökkenő van azonban, K emlékeit visszavonulásakor kitörölték, és most békés, öreges napjait postásként tölti valahol vidéken.

A törvény erejével (The Shepherd) április 18-án este kilenc órakor

Az Amerikai Különleges Erők egyik renegát egysége 35 millió dollár értékű heroint készül becsempészni az Egyesült Államokba. Csupán egy ember állhat útjukba, a határőrség egyik nyomozója, Jack Robideaux. Jackre kemény megpróbáltatások sora vár az országhatár mindkét oldalán, ám ő magányos hősként, látványos akciók során mindenkivel leszámol, aki az útjába áll.

Jesse Stone: Vékony jégen (Jesse Stone: Thin Ice) április 20-án este kilenc órakor

Jesse Stone és Healy parancsnok egy magánakció során lövöldözésbe keverednek, és Healy súlyosan megsebesül. A rendőrség belső ellenőrzést indít Jesse ellen. Stone az eljárás ellenére nyomozni kezd a lövöldözés ügyében, és hamarosan kideríti, hogy a támadás mögött egy kiskorú prostituáltakat futtató férfi, Teddy Leaf áll. Teddy eddig minden rendőr eszén túl járt, és minden nyomozót tőrbe csalt. Ezúttal Stone-nak állít csapdát.  Jesse időközben egy másik esetet is elvállal: egy anya kérésére nekilát felkutatni annak hat éve eltűnt kisfiát. A fiút mindenki halottnak véli, ám az anya meg van róla győződve, hogy gyermeke még életben van.

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr217260135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása