Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Még több BL a Sport1-en és a Sport2-n

Sohasem látott mennyiségű élő BL-meccs az AMC Networks csatornáin

2015. március 11. - emTV.hu

sporttv.jpgMagyarországon minden korábbinál több Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható a következő három évben. A Sport1 és a Sport2 televíziót is működtető cég idényenként több mint hatvan BL-találkozót tűz élőben műsorára – HD-minőségben.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a többi között a Sport1 és a Sport2 csatornát működtető AMC Networks International Central Europe közötti szerződés értelmében 2015 augusztusától 2018 júniusáig az AMC Networks három csatornáján (az élen természetesen a Sport1-gyel és a Sport2-vel) kedden és szerdán is minden kezdési időpontban élő Bajnokok Ligája-mérkőzések lesznek láthatóak. A társaság a csoportkörben a 20:45-kor kezdődő összecsapásokból hármat is műsorára tűz, emellett a főtáblán élőben sugározza a 18:00-s kezdési időpontú találkozókat is. Az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőkkel bezárólag minden játéknapon egy mérkőzés élőben lesz látható a Sport1-en. Az UEFA-val kötött szerződésnek és a széles csatornaválasztéknak köszönhetően az AMC Networks idényenként korábban egyetlen társaságtól sem látott mennyiségű, több mint 60 Bajnokok Ligája-találkozót közvetít élőben.

Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy több mint a háromszorosára növeltük a nálunk látható Bajnokok Ligája-mérkőzések számát. A portfoliónkhoz tartozó csatornákon szezononként több mint hatvan meccset sugárzunk élőben, ez is jelzi, hogy tulajdonosunk mennyire elkötelezett a minőségi sport iránt. Az angoltól az olasz élcsapatokig mindenkit megmutatunk, aki látni akarja a Real Madridot, a Barcelonát, a Manchester Unitedet, a Bayern Münchent vagy a Romát, nálunk biztosan megtalálja – nyilatkozta Málnay B. Levente, az AMC Networks International Central Europe vezérigazgatója.

A Sport TV 2012-ben, kilencéves szünet után szerezte meg ismét a labdarúgó Bajnokok Ligája közvetítési jogait, és a mostani megállapodásnak köszönhetően további három évig az európai futballelit magyarországi otthona lesz.

emTV.hu // Sport TV

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr77260349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása