Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nagykorúak lettek a gyíkarcok

Így nézne ki a South Park négy főszereplője tizennyolc évesen

2015. március 16. - emTV.hu

cc.jpgNagykorúak lettek a gyíkarcok, a South Park kisiskolásai már a tizennyolcadik évadot tapossák a kultikus sorozatban. A Comedy Central most megmutatja, hogyan festene Kyle, Stan, Cartman és Kenny ha rájuk is hatna az idő múlása.

south_park_18_evesek_a_gyikarcok.jpg

South Park lakói beleragadtak a korba, az 1997 óta futó sorozat főszereplői mit sem változtak az első epizód óta. Pedig a srácok immáron hivatalosan is nagykorúak: a kultikus animáció a tizennyolcadik évadánál jár. A Comedy Central holdudvarában kinevelt mesterkezű népművész rápakolt pár plusz évet Cartmanékre, hogy kiderüljön, milyen lenne, ha idegesítő tiniként építenék South Park sokat látott közösségét. Stan olyan laza, majd szétesik, Kyle a kötekedő haver látszatát kelti, Cartman végre ledobta a babahájat, Kenny pedig leginkább egy hasra hízó idős asszony benyomását kelti.

A Comedy Central műsorában természetesen a megszokott súlyban és méretben láthatók a South Park legkeményebb alsó tagozatosai. A tizennyolcadik évad legújabb részei minden kedden este tízkor!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr777275001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása