Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Politikusakadémia indul a Comedy Centralon

Mogács Dániel: Dr. Mogács egy gyökér

2015. április 06. - emTV.hu

cc.jpgPolitikusakadémia indul a Comedy Centralon: Dr. Mogács mától oktatja a jövő vezetőit arra, hogyan tudják a lehető leghatékonyabban felépíteni magukat és a hatalmukat. Mogács Dániel nem titkolja, hogy szerinte Dr. Mogács egy gyökér, aki nélkül nem rohadna így ez a bolygó.

A magyar humorcsatornára költözik Dr. Mogács Politikusakadémiája. Mogács Dániel fiktív karaktere azt tanítja meg az ország leendő vezetőinek, hogyan kell viselkedniük a kamerák és választóik előtt.

Dr. Mogács 2010-ben tűnt fel, majd teljesen önállósodva nem kisebb célt tűzött ki magának, minthogy világuralomra törjön. Országjáró Népbutító Kampányán túl egy "jó tanácsokkal" teli sorozatot is elindított, a Politikusakadémiát, amelyben sorra veszi a közszereplők gyakori hibáit, mint például a "politikusfingás", a sarkítottan rossz kapcsolatépítési metódusok és a politikusdivat abszurd baklövései, de a "sározás" ideológiája is szóba kerül.

Dr. Mogács minden szinten etalon, ő a gőgösség mintaszobra, de önmaga paródiája is egyben. Mogács Dániel nem titkolja, ő maga is gyűlöli karakterét, mi több, visszataszító féregnek  tartja a doktort. "Dr. Mogács az a fajta gyökér, amiből hatalmas fa nő sok mérgező gyümölccsel. Ő a politikusok védőszentje, az oligarchák Oli bácsija. Nélküle nem rohadhatna így ez a bolygó. Nagy pech, hogy hasonlít rám" - mondta Mogács Dániel.

A Politikusakadémia websorozatként mutatkozott be, április 6-tól azonban a Comedy Centralon is látható lesz ahogyan Dr. Mogács a jövő politikusait oktatja.

Politikusakadémia minden hétfőn és csütörtökön a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr817343134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása