Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hangjáték készül Greg Weisman novellájából

A Star Wars Rebels író-producere a Kickstarteren kér segítséget

2015. április 14. - Ádám // emTV.hu

news.jpg Greg Weisman képregényes, valamint több animációs sorozat író-producere a Kickstarteren kér segítséget a Rain of the Ghosts című novellájából húsz színész közreműködésével készülő speciális hangoskönyvének elkészítéséhez. Fél hónapig tart még gyűjtés.

Amikor gyerekként a könyvtárban jártam, sokszor kölcsönöztem ki sci-fi hangjátékokat magnókazettán. Voltak effektek, zene, a füled meg a képzeleted.

Most valami hasonló készül a Star Wars Rebels, a Young Justice, a The Spectacular Spider-Man és a Max Steel író-producerének Rain of the Ghosts című novellájából. A Rain of the Ghosts egy esetleges kilenc részes könyvsorozat első két könyve közül az első. A Spirits of Ash and Foam a második.

A Rain a Ghosts AudioPlay, mint a neve is mutatja, nem egy szokványos hangoskönyv. Nem egy zene és effektek nélküli hagyományos felolvasás.

Húsz színész hanghatásokkal és zenével adja elő a regényt, köztük olyanok, mint Brent Spiner (Data, Star Trek TNG) és Marina Sirtis (Troi, Star Trek TNG), valamint Jacob Vargas (Montez, Sons of Anarchy). Greg Weisman azt ígéri, a látvány hiányát a feltüzelt képzelet fogja feledtetni.

Kevesebb, mint fél hónapig tart még az adománygyűjtés a Kickstarteren. A színészek teljes névsorát és minden egyéb információt is az oldalon találtok.

emTV.hu // The He Said He Said Show

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr887366320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása