Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Háború és szerelem a Skót-felföldön

Májusban folytatódik az Outlander az AXN White-on

2015. április 15. - AXN

axnwhite.jpgA Diana Glabadon nagy sikerű regénysorozatán alapuló, történelmi háttérrel átitatott romantikus széria május 27-től új részekkel folytatódik. A II. világháború végéről egyenesen 1743-ba, Skóciába repít minket, ahol megismerhetjük a véráztatta Skót-felföld mindennapjait.

outlander_2.jpg

A Randall házaspár, Frank és Claire Észak-Skóciában utazik, hogy megünnepeljék a harcok végét és az újrakezdést. Ellátogatnak a környék egyik különlegességéhez, az ősi, misztikus állókövekhez, melynél meglesnek egy druida szertartást. Másnap Claire visszamegy a rituálé helyszínére, ahol az egyik kőből furcsa hangokat hall kiszűrődni. Megérinti a sziklát, a következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette, 1743-ban. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták. Az események hirtelen felgyorsulnak: Claire megismerkedik egy ifjú skót harcossal, Jamie Fraserrel, és Fraser klánjának oldalán részt vesz az angolok elleni harcokban, miközben hozzámegy a férfihoz.

A folytatásban az események Claire és Jamie kapcsolatát is próbára teszik. Claire-nek össze kell egyeztetnie modern gondolkodását a 18. századi világgal, szokásokkal. A könyörtelen vörös kabátosok, a változó klán-politika és egy brutális boszorkány-per miatt az ifjú pár arra kényszerül, hogy elmeneküljön, új otthont találjon. Ráadásul ismét feltűnik az életükben Randall kapitány is. Amikor Claire küzd, hogy megmentse Jamie szívét és lelkét, rájön, hogy van rosszabb sors is a halálnál.

A sorozat executive producere, Ronald D. Moore (Star Trek TNG, DS9 és Voyager, valamint Roswell, Battlestar Galactica, Caprica, Helix) szerint a széria különlegességét és népszerűségét az adja, hogy a szürke hétköznapokból egy mágikus, különleges világba repít el.

A magyar hangokat itt találod!

emTV.hu // LOUNGE Communication

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr197369006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása