Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Folytatódik az agglomerációs apa-lánya balhé

Érkezik a Kertvárosba száműzve második évada a Comedy Centralra

2015. április 28. - emTV.hu

cc.jpgAz állandó külváros-belváros vitatémát felpezsdítő sorozat a második évadát is megkapja a magyar humorcsatornán. A kertvárosba száműzött tinilány és apja újabb szélmalomharca április 29-én 21:00-tól veszi kezdetét és folytatódik az agglomerációs tinédzser l’amour is!

kertvarosba_szamuzve_1.JPEG
A történet ismerős lehet: egy egyedülálló apuka a széltől is, de leginkább a szexre hajtó fiúktól óvja tinédzser lányát, így jobb ötlet híján úgy szeparálja el őt attól az erkölcsi fertőtől, amit a bűnös nagyváros képvisel a szemében, hogy váratlanul a kertvárosba költöznek. A kezdeti rácsodálkozás és kiborulás már az első évadban megvolt, most jöhetnek az újabb bonyodalmak.

A magányos és elhanyagolt kertvárosi feleségek szemében kapós facér apuka nem tud ékes példaként szolgálni lánya számára, pedig a nevelő célzatú költözésnek pont az volt a lényege, hogy a szex minden formájától a lehető legtávolabb tartsa gyermekét. A szerelem azonban nem ismer határokat, így a kertváros egyik szépfiúja is megkörnyékezi a lányt, ami végképp kiakasztja a hirtelen erkölcscsősznek állt apukát. Nincs más megoldás, Európába kell költözni és karanténba kell zárni a gyereket! George ennyire azért nem vaskalapos, de megvannak a maga módszerei, hogy Tessától távol tartsa a számára kéretlen udvarlókat.

Kertvárosba száműzve második évad / premier / április 29-én este kilenckor

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr687404732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása