Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Stabil Rékasi Károly állapota

A színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen

2015. július 01. - emTV.hu

news.jpgRékasi Károly kedden motorbalesetet szenvedett, melynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak áldozatos munkáját.

rekasi_balesete.jpg

Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van.

Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül – a baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását.

Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

emTV.hu // RTL Klub // kép 22.kerulet.ittlakunk.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr357589170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása