Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport

Come of age

2015. augusztus 28. - emTV.hu

tv2csoport.jpgAz emTV.hu-t elfelejtették meghívni, ám ettől függetlenül nagyszabású sajtótájékoztatóján mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport, melyről nem felejtettek el nagyszabású közleményt küldeni. Lesz sok játék, celebek, no meg egy új TV2 Live nevű applikáció.

ordognora_vihog.jpg

A TV2 Csoport csütörtökön Liptai Claudia és Ördög Nóra műsorvezetésével mutatta be őszi műsorkínálatát az újságíróknak, kivéve az emTV.hu-nak, mert minket úgy látszik nem vesznek sajtószámba.

A TV2 nagykorú lett, az idén tizennyolc éves csatornán augusztus 31-től Majka és Tilla vezetésével hétköznap esténként visszatér az Ezek megőrültek! A milliomos szakács szeptember 7-től hétfő esténként jelentkezik, házigazdái Széll Tamás mesterszakács és Rákóczi Feri lesz.

Új szereplőkkel jelentkezik a Sztárban Sztár harmadik évada. Idén Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigyből Varga Győző alakul majd át hétről-hétre. A zsűri is megújul, hajós András helyére Havas Henrik érkezik.

Az 50 milliós játszma házigazdája Liptai Claudia lesz. Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki A Kocka háziasszonya lesz. A műsor fődíja tízmillió forint lesz.

Visszatér az Összezárva Friderikusszal és a Frizbi és folytatódik a Jóban Rosszban is.

Érkezik A titkok könyvtára című sorozat, a Halálos iramban: Ötödik sebesség című akciófilm, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, és a Koszorúslányok.

Új szereplőkkel és történetekkel tér vissza az Édes élet a SuperTV2-re, ahol a Sztárban Sztár háttérműsora is látható lesz majd. A FEM3 csajos tartalmakkal várja a nézőket, képernyőre kerül a Született szinglik hatodik évada, a Grace klinika nyolcadik évada, valamint újdonságként visszatérnek a McLeod lányok is. A Pro4-re érkezik a Heroes: Reborn, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sci-fi sorozatának, a Hősöknek folytatása, de érkezik A búra alatt harmadik és a Continuum negyedik, befejező évada is.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr437739880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása