Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új műsorok az M1-en

Mindeközben védett korú dolgozókat küld el az állami média

2015. szeptember 18. - Ádám // emTV.hu

mtva.jpgMiközben több volt munkatársuk a HírTV-hez igazol és újabb kollégákat küld el az állami média, új műsorokat is indít. Köztük a talán legjobban várt program a Novosztyi iz Vengrii című orosz nyelvű hírműsor, melyet többek között a volt címlaplány, Mironova Aljona vezet majd.

mironova_aljona.jpg

Hétfőtől a már ismert angol nyelvű híradó, a Hungary Reports mellett orosz nyelvű hírműsorral is jelentkezik az M1. A Putyin TV Novosztyi iz Vengrii ("Hírek Magyarországról") című orosz nyelvű hírösszefoglaló naponta éjfél után jelentkezik majd. Kiseleva Maria váltótársa a Viasat A címlaplány és Büntető című műsorainak egyik szereplője, Mironova Aljona lesz. Az állami média további idegen nyelvű hírműsorok indítását tervezi.

A heti magazinok száma húszra emelkedett. Szeptember elején indult az Életkor, amely az idősek problémáit, mindennapjait, lehetőségeit dolgozza fel, és ugyancsak szeptember elején indult Család címmel a családok életével foglalkozó magazin.

Szeptember 28-tól az este hét órai híradót követően vasárnaptól szombatig, esténként Szemtől szembe címmel indul húsz perces vitaműsor. Műsorvezetője az M1 Ma délelőtt című műsorából ismert Szabó Anett. Vasárnaponként a hét történéseit elemzik állandó szakértők, míg hétköznaponként a nap témájáról vitáznak majd politológusok, szakértők, szakpolitikusok, értelmiségiek.

emTV.hu // MTVA // képünkön Mironova Aljona / fotó TopModell Magazin 

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr107798014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása