Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hajós vicces helyzetbe próbálja hozni a hírességeket

Október 12-én indul a Készhelyzet

2015. szeptember 29. - emTV.hu

cc.jpgHajós András zavarba ejtő helyzetekbe hoz majd szám szerint húsz hazai hírességet. Október 12-én debütál a Comedy Central új saját gyártású műsora, a Készhelyzet, amelyben Hajós házigazdaként teszi próbára vendégei improvizációs képességeit.

A vendégsztárok kilétét egyelőre homály fedi, ezzel is kész helyzetet teremtenek majd, ám addig is legalább a forgatás kulisszatitkairól megtudhatunk további adatokat. Lássuk a Készhelyzetet számokban!

Hajós András új műsorában, a Comedy Centralon október 12-én képernyőre kerülő Készhelyzetben húsz sztár méreti meg magát a legkülönbözőbb, humoros szituációkban. Kilétük egyelőre meglepetés, ahogy az is, hogy milyen szerepben kell majd helytállniuk. Az adásonként fél órás részekhez hat terányi nyersanyag gyűlt össze, a forgatás pedig összesen két hétig tartott (persze nem egyhuzamban), amelyet egy egy hónapos intenzív felkészülési időszak előzött meg.

A stúdióban egy hetvenöt fős stáb dolgozott azon, hogy a meghívott színészek, zenészek és humoristák akár a személyiségüktől legtávolabb álló karakterek bőrébe bújhassanak. A Készhelyzet minden egyes epizódjához külön díszlet és jelmez készült, a forgatás alatt harminc liter kávé (egy átlagember kéthavi adagja) illetve ötven kiló pogácsa (egy alsó tagozatos farsang teljes fogyasztása) fogyott, szerencse, hogy nem pattogatott kukoricából fogyasztották ugyanezt a mennyiséget, mert az megfeküdte volna a csapat emésztőrendszerét. A stáb véralkoholszintje a záróbulin így is elérte átlagban a 0,33-at.

A műsor rövid beharangozójában látható, animációs figuraként megálmodott Hajós Andrással hamarosan újra találkozhatnak a nézők, hiszen nemsokára indul a Készhelyzet plakátkampánya, amelyben rengeteg arc között kell felfedezni a műsorvezető képét. Addig is adunk egy kis segítséget: így mutat majd Hajós rajzfiguraként a plakátokon.

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr597867020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása