Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Mester újra visszatér az AXN csatornára

Sherlock és Watson harmadik évad november 27-én az AXN műsorán

2015. október 21. - AXN

axn.jpgAz AXN csatornára újra visszatér Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes könyvei alapján készült, de az eredeti történetet teljesen új köntösbe bújtató Sherlock és Watson sorozat. A produkció a legendás Sherlock Holmes történetét ülteti át New York lüktető és modern világába.

Az alaptörténetben azonban nemcsak az idősík változott, hanem ezúttal Sherlock (Jonny Lee Miller) társa iskülönbözik a megszokott segítőktől. Dr. John H. Watson ugyanis egy nő (Lucy Liu).Jonny Lee Miller, aki maga is Arthur Conan Doyle rajongó, a következőket nyilatkozta a szerepéről: "Már az első olvasás után megfogott a forgatókönyv. A karaktertjólfelépítették, arról nem is beszélve, hogy nagyon izgatta a fantáziámat a Holmes és Watson közötti kapcsolat. Ez a csavar a sorozat legmeghatározóbb eleme, ami a harmadik évadban sok meglepetést rejt még magában."

A harmadik évad történetének elején Sherlock Holmes és Joan Watson már nyolc hónapja nem látták egymást. Ez idő alatt Sherlock Londonban az angol titkos ügynökségnek, az MI-6-nak dolgozott, Watson pedig miután kiköltözött Holmes lakásából, önálló nyomozói karrierbe kezdett. Tanácsadói feladatokat lát el a New York-i rendőrségen, és virágzó magándetektív irodát tart fent. Joan ezen kívül szert tett egy igen dögös pasira is, a fejlesztési befektető, Andrew Mittal (Raza Jaffrey) személyében. Watson saját bevallása szerint teljesen elégedett megváltozott életével. Sherlock visszatér New Yorkba a gyönyörű és rendkívül tehetséges Kitty Winterrel (Ophelia Lovibond), akit az angol Scotland Yard ajánlott a figyelmébe. Holmes Kitty mentorának tekinti magát, és boldogan asszisztál a lány nyomozói tehetségének kibontakoztatásához. Watson viszont eleinte nemigen lelkesedik Kitty iránt, és Andrew sem tudja, hogy mit gondoljon a barátnője életében korábban oly fontos szerepet játszó Holmesról. Az idő előre haladtával azonban Watson felismeri, hogy Kitty segítségére lehet, és Adrew is megbékél Holmes intenzív jelenétével. Az emberi kapcsolatok lassanként rendeződnek, és hamarosan Holmes és Watson, immár Kitty segítségével, ismét együtt nyomoznak New York rejtélyes utcáin.

Lucy Liu a sorozatról: "Nagyon izgalmas, hogy nőként eljátszhatom Dr. Watson szerepét. Ugyanakkor végtelenül ijesztő is, hiszen minden szem rám szegeződik: a nézők arra kíváncsiak, hogy mindez hogyan befolyásolja Watson és Holmes kapcsolatát. Egy biztos: a kémia működik."

Sherlock és Watson harmadik évad október 27-én este tíz órától az AXN műsorán!

emTV.hu // Lounge Communication

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr288009171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása