Bűn, titkok és rejtélyek a képernyőn

2015. október 26. 23:10 - emTV

Halloween szombat a DoQ-n

doq.jpgOktóber 31-én két izgalmas sorozat, a 7 halálos bűn és a Múlt megfejtése, illetve két lebilincselő dokumentumfilm, a Halotti maszkok és az Igazi Farkasember kerül képernyőre, hogy elkalauzolja a tévénézőket az ősi titkok és a megmagyarázhatatlan mítoszok világába.

halloween_szombat_doq.jpg

Milyen befolyással van modern világunk erkölcseire a hét bibliai főbűn? Mit árulnak el a történelem leghatalmasabb személyiségeinek halotti maszkjai? Melyek a múlt legfontosabb titkos társaságai? A töklámpások ünnepén a misztikumé és a rejtélyé a főszerep a DoQ csatornán. Október 31-én, Halloween alkalmából két izgalmas sorozat, a 7 halálos bűn és a Múlt megfejtése, illetve két lebilincselő film, a Halotti maszkok és az Igazi Farkasember kerül képernyőre, hogy elkalauzolja a tévénézőket az ősi tikok és a megmagyarázhatatlan mítoszok világába.

Izgalmas tévéműsorokkal készül a Halloweenre a DoQ csatorna: október 31-én megelevenedik a hét bibliai főbűn, feltámadnak a múlt legjelentősebb alakjai és terítékre kerülnek a történelem legősibb rejtélyei. A tematikus szombaton a tévénézők 14:00-tól merülhetnek el a misztikum világában, illetve 20:00-tól újranézhetik az Igazi Farkasember című filmet is.

A hét bibliai főbűn – bujaság, kapzsiság, irigység, gőg, lustaság, falánkság és düh – a mai korban is meghatározza az erkölcsi tartásunkat és azt, hogy miként tekintünk a világra. Vajon másképp értelmezi a bűnöket a kereszténység, az iszlám és a judaizmus, vagy éppen ellenkezőleg, rengeteg a hasonlóság a felfogások között? Sokan halmozzák még ma is az élvezeteket, ám kérdés, hogy meddig járhatnak büntetlenül a tilosban. A 7 halálos bűn dokumentumsorozat kísérletet tesz, hogy erre a kérdésre is választ adjon. 

Sírból kitekintő arcok, történelmi alakok és hírességek utolsó arcvonásai és mimikái – végre szemtől szembe találkozhatunk a letűnt korok legnagyobb személyiségeivel. A példátlan technológiával életre keltett maszkokon a múlt leghatalmasabb szereplőivel, így például Julius Cesarral és Napóleonnal is farkasszemet nézhet a XXI. század emberisége.

A Halloween tiszteletére a DoQ bemutatja A múlt megfejtése című sorozatot is, amelyben szakértők az emberiség különböző titokzatos eseményeit, korszakait veszik górcső alá és keresik a rejtett összefüggéseket. Egyben azt is megpróbálják kideríteni, hogy miként hatnak a múltbéli történések a jövőnkre.

Halloweeni különlegességek október 31-én, 14:00-tól, a DoQ csatornán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr308024798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása