Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Véletlenül angolul ment a Brickleberry a Comedy Centralon

A hibát az adás külföldi feladóállomásán történt műszaki zavar okozta

2015. október 28. - emTV.hu

comedy_central.jpgAhogy azt Facebook oldalunkon is jeleztük, tegnap este véletlenül angolul került adásba a Brickleberry harmadik évadának harmadik része a magyar Comedy Centralon. A hibát az adás külföldi feladóállomásán történt műszaki zavar okozta, melyről megkérdeztük a csatornát működtető Viacomot.

brickleberry.jpg

"A Brickleberry természetesen egy szinkronizált sorozat, amelyet a magyar humorcsatorna, a Comedy Central más műsoraihoz hasonlóan magyarul kíván a hazai közönséghez eljuttatni. A sorozat tegnap esti új epizódját mégis az eredeti hangokat hallva kísérhették végig a műsor nézői. Az adás külföldi feladóállomásán történt műszaki zavar következtében ugyanis nem a bekészített magyar szinkronhang került bejátszásra. Ennek a pontos okát jelenleg vizsgálják a szakemberek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a továbbiakban hasonló eset ne fordulhasson elő" – tudtuk meg a csatornától.

Az epizód ismétlését szombaton és vasárnap illetve jövő hétfőn és szerdán már magyar nyelvű szinkronnal tekinthetik meg a nézők. A hibáért a Comedy Central elnézést kér a Brickleberry rajongóitól.

emTV.hu

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr238029202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása