Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Juventus a Sláger FM

Hallgasd meg a Juventus rádió utolsó és a Sláger FM első perceit!

2015. november 02. - Ádám // emTV.hu

slager_fm.jpgA dolog ez esetben nem a megszokott, egyik rádió megszűnik, a másik meg elindul a helyén história, hiszen gyakorlatilag csak a Juventus rádió újrabrandingelése történik. Ha jól értelmezem, a zenei irány is megmarad. A váltás sem volt valami kontrasztos, már ami az on air adást illeti.

slager_fm.jpg

Ezzel ellentétben a váltást egy, az év végéig tartó intenzív reklámkampány támogatja, óriásplakátokkal, sajtóhirdetésekkel és tévés kampánnyal.

Ironikus módon már nem Kautzky Armand, a Juventus eddigi hangja, a volt Sláger rádió station voice-a a rádió csatornahangja, hanem Galambos Péter. Az első Sláger FM-es hírblokk a felvételen körülbelül a tizenhatodik percnél található.

A huszonhat éves Juventus Rádió Sláger FM reggeli műsora Hello Sláger! néven folytatja tovább, de a műsorvezetői továbbra Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre maradnak. Délelőtt tíz órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal. Négytől a Sláger Délutánt Dénes Tamással, hattól pedig a Sláger Kívánságműsort élvezhetjük.

Személy szerint nem vagyok célcsoportja a Sláger FM-nek, igaz, a Juventus-nak sem voltam. Bár emlékszem a kilencvenes évekre, amikor édesanyám főzés közben mindig a Juventus-t hallgatta, ezért fiatalon az aktuálisan játszott dalokon szocializálódtam zeneileg. S bár a ízlésem az utóbbi tíz éveben 180 fokos fordulatot vett, még is sajnálom kicsit, hogy a Juventus is feltette magát a TV3 és a Danubius mellé a retro-polcra.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr168042894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása