Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Fiala János új műsora ma indul a SportKlubon

Ma este új tartalommal bővül a sportcsatorna műsorkínálata

2015. november 09. - emTV.hu

sportklub.jpgMa este új tartalommal bővül a sportcsatorna műsorkínálata. Fiala János egyszemélyben áll a kamera elé, hogy elmondja őszinte véleményét az elmúlt hét legfontosabb, sporttal kapcsolatos történéseiről és azok hozományairól: jön a Kontár! Premier ma este tíz órakor a SportKlubon!

A csatorna egy új húzással állt elő a saját gyártású műsorok terén. A Kontár egyfajta stand-up lesz, de közönség nélkül, ami így nem más, mint a szó szoros értelmében vett igazi one man show.

"Ami ma Magyarországon stand-up néven megy, az igazából nem stand-up, hanem egy kocsmapult mellett előadott magánéleti történetekkel túlzsúfolt ömlengés. Ebből kiindulva nálunk nem előfeltétel, hogy a Kontár humoros legyen. Alapvetően egy szabadgondolkodású műsor életre hívása a cél, amit a klasszikus szabad asszociáció vezérel" – mesélte Fiala János.

Minden héten újabb és újabb témák kerülnek elő, ami mindig a sportesemények és sporthírek aktualitásától függ. Az első adásban a pótselejtezőre készülő magyar válogatottról lesz szó, de nem a megszokott standardokat követve: "Nincs tabu téma. A jó ízlés határain belül bármeddig elmehetek. Az biztos, hogy mindig Magyarországról lesz szó, sőt, ha kell, akkor a politikáról is, de csakis akkor, ha a téma és a kontextus indokolja azt” – kezdte a műsorvezető. „Ezzel egy régi álmom vált valóra. Korábban egy másik csatornánál volt róla szó, hogy kapok egy ilyen szabad szellemiségű műsort, aztán végül nem lett belőle semmi. Amikor itt a SportKlubnál felmerült a Kontár terve, majd lement a pilot és végül rábólintottak, végtelenül boldog lettem" – tette hozzá a ma este debütáló műsor házigazdája.

A szabad beszédű adásokban nem csak a sportolók, hanem az újságírók is megkapják a magukét, ha a sajtómunkások kihagyhatatlan ziccereket hagynak a neves publicisztának. Fiala János maga mondta a következőt: "Néha a sportmagazinok vezércikkei jobban kiakasztanak, mint az aktuálpolitika."

Kontár, Fiala János új műsora hétfő este tíz órakor a SportKlub műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr948065584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása