Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Még több mozi az AXN csatornán

Vörös szőnyeg

2015. november 28. - AXN

axn.jpgIdén ősszel már tapasztalhatták a nézők, hogy az amerikai sikersorozatok mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a csatorna a mozifilmek vetítésére is. November végétől pedig a Vörös szőnyeg kampány keretében még több premier és visszatérő kasszasiker kerül képernyőre az AXN-en.

Az utóbbi években a csatorna egyre tudatosabban kezdte beépíteni a mozifilmeket az AXN műsorstruktúrájába, kiszolgálva a változó nézői igényeket. Az olyan közönségkedvencek mellett, mint a Bad Boys széria vagy a Man in Black és az XXX, idén ősszel a teljes Star Wars saga is otthonra lelt az AXN-en. A Vörös szőnyeg kampány keretében pedig még több film – köztük a legkiválóbb Sony Pictures produkciók – látható majd a csatornákon.

A Vörös szőnyeg garantált szórakozást, sztárokat és kasszasikereket hoz el képernyőre. Decemberben visszatér a Pókember 3, a Szellemlovas és A Da Vinci-kód, premierként pedig érkezik a Most már elég!, az Insidious: A gonosz háza, és A fejvadász.

A Vörös szőnyeg az on-air megjelenésen kívül az online kommunikációban is fontos szerepet kap, a csatorna honlapján külön Vörös szőnyeg rovat is lesz, és a Facebook oldalon is még több, a filmekkel kapcsolatos hír és érdekesség várja a rajongókat.  A csatorna kommunikációjában pedig nagyobb hangsúlyt kapnak a szórakoztató, dinamikus és egyedi promóciós megjelenítések.

emTV.hu // LOUNGE Communication

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr658121898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása