Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Stand-Up Legends a Bem Moziban

Jön Louis CK "Live at the Beacon Theatre" című stand-up filmje

2016. január 17. - emTV.hu

news.jpgÚj sorozat indul a budapesti Bem Moziban, melynek keretében az angolszász stand-up legendás előadóinak legjobb fellépéseit nézhetitek meg a mozivásznon. Louis CK 2011-ben, a New York-i Broadway-en rögzített Live at the Beacon Theatre című stand-up filmjét nézhetitek meg feliratosan.

A hatvanhárom perces comedy special különlegessége, hogy Lajosunk nemcsak írója, rendezője és előadója a műsornak, hanem az egyedüli és exkluzív forgalmazója is, azaz kihagyott minden nagy halat a buliból. A számítása bejött: a saját weboldalán öt dollárért elérhetővé tett digitális kópiákból pár hét alatt több mint egymillió dolláros bevétele lett.

A film vetítése Louis CK személyes jóváhagyásával történik, ugyanis Louis jó fej és szóba áll ilyen kis nyüzüge magyar mozikkal is. Ráadásul pénzt se kér a vetítésért! A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik, digitális kópiáról.

A vetítés időpontja: február 3. (szerda) 18:00

Bővebb információ és jegyfoglalás itt!

emTV.hu // Bem Mozi

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr18280716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása