Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tom Hanks fia megérkezett a Comedy Centralra

A CBS válasza az ABC-s Modern családra

2016. február 22. - emTV.hu

comedy_central.jpgA Családom, darabokban eddig sosem látott perspektívából mutatja be az eseményeket: minden epizódban négy különböző történet elevenedik meg a Short család életéből, amely jövő hétfőn debütál a magyar humorcsatornán Tom Hanks fia, Colin Hanks főszereplésével. Magyar hangok a posztban!

Egyedi, egészen friss perspektívával segít túlélni az életet a Comedy Central legújabb szitkomja. A Justin Adler nevéhez fűződő Családom, darabokban a Short család hétköznapjaiba enged betekintést, és különféle alternatív nézőpontokon keresztül, egyedi módon ábrázolja a gyakran elborzasztó eseményeket. A sorozat egyik főszereplője Colin Hanks, aki a nagycsalád legfiatalabb gyermekét, Greget alakítja. Érdekesség, hogy Colin a való életben Tom Hanks legidősebb fia.

A sorozat további érdekessége, hogy olyan extrém helyzeteket boncolgat a részenként négy-négy rövid történetben, amelyek bárkivel megeshetnek, és amelyek nélkül elképzelhetetlen a boldog végkifejlet. A premier epizódban például Matt és Colleen azért kerülnek kellemetlen helyzetbe, mert randijuk végeztével nem találnak más megoldást, mint a kocsiban szexelni, miközben Jen férje, Greg segítségére szorul, mert megsérül szülés közben. A kínos eseményeknek azonban ezzel nincs vége, hiszen az öreg John a hetvenedik születésnapját egy ál-temetéssel ünnepli meg.

A korábban sosem látott struktúrájú szitkomban minden héten újabb rövid történetek elevenednek meg, hogy megmutassák, nagycsaládban sem fenékig tejfel az élet, de összetartással minden probléma orvosolható. Akinek a Modern család elnyerte a tetszését, annak a Családom, darabokban egészen biztosan nem okoz csalódást!

magyar hangok... (Life in pieces)

Greg / Colin Hanks // Seszták Szabolcs
Heather / Betsy Brandt // Németh Borbála
Matt / Thomas Sadoski // Varga Gábor
Jen / Zoe Lister-Jones // Kis-Kovács Luca
Tim / Dan Bakkedahl // Holl Nándor
Colleen / Angelique Cabral // Mezei Kitty
Tyler / Niall Cunningham // Czető Ádám
Samantha / Holly J. Barrett // Koller Virág
Sophia / Giselle Eisenberg // Pál Zsófia
John / James Brolin // Rosta Sándor
Joan / Dianne Wiest // Zsurzs Kati

magyar szöveg / Laki Mihály
lektor / Nékám Petra
hangmérnök / Másik Zoltán
vágó / Wünsch Attila
gyártásvezető / Somogyi Tímea
szinkronrendező / Kemendi Balázs
produkciós vezető / Földi Tamás

Családom, darabokban premier február 29-én 21:30-tól a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Viacom

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr298410512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása