Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Arculatot vált az AXN

Tavaszi nyüzsgés és arculatváltás

2016. március 02. - AXN

newlogo.jpgAhogy azt az emTV.hu tavaly októberben elsőként megírta; új arculattal és premierekkel érkezik tavasszal az AXN. Jön Wesley Snipes első tévére írt akciósorozata és egy komoly bajba keveredő baráti társaság. Március 17-től pedig új, dinamikusabb és fiatalosabb arculatot kap a csatornacsalád.

axn_rebrand_2.jpgklikkre nagyobb lesz

Sokkal pimaszabb, merészebb időszak következik az AXN életében az arculatváltást követően. A piros továbbra is alapszín marad, de már nem csak egy adott műfaj határozza meg az AXN-t, hanem a közvetített érzelmek és a csatorna magatartása. Ha kíváncsi vagy az új logókra vagy az arculatra, nézd meg hogyan reklámozták például a CSI: Cyber-t az AXN Asia műsorán.

AZ AXN tavaszi műsorkínálatában is megjelennek az arculatváltás legfőbb elemei: intenzitás, érzelmek, izgalom és intrika. A premierek között olyan Sony Pictures koprodukciókat találunk, mint Wesley Snipes első televíziós sorozatszerepe: A játékos – Fogadás életre-halálra és a Mad Dogs – Kutyaütők. Előbbi akciójelenetei március 23-tól (21:00-kor) rázzák fel a szerda estéket az AXN-en.

Szintén országos premierként indul március 15-én (22:00-kor) a Mindörökké című krimisorozat. A főhős, Dr. Henry Morgan halottkémként dolgozik a New York-i rendőrségen. Munka közben azonban nem csak az áldozatok halálának okát próbálja megfejteni, hanem saját halhatatlanságára is igyekszik magyarázatot találni. Dr. Morgan ugyanis ha életét veszti, mindig feltámad. Kétszáz éve éli már halhatatlan életét, titkát egyetlen ember ismeri, régi barátja, Abe.

A krimik és sötét komédiák kedvelőinek március 30-tól új kedvencünk lesz. A már feljebb is említett Mad Dogs – Kutyaütők története öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket belize-i luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék meg korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz. A sorozatban Ben Chaplin és Steve Zahn mellett Billy Zane is feltűnik.

A sorozatpremierek mellett folytatódik Annalise Keating és diákjai harca is az igazságszolgáltatással.  A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? második évada a szünet után a kilencedik résszel folytatódik március 21-én. A Felejthetetlen (mely szintén Sony Pictures koprodukció) negyedik évadában március 1-tőlaz eddigi legnehezebb ügyekkel folytatódik Clarrie Wells nyomozó története.

Március 7-én tripla résszel érkezik az AXN Whitera a Rex-sorozatok fiatalosabb, modernebb és akciódúsabb olasz változata, a  Rex felügyelő – Elit alakulat.

emTV.hu // AXN

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr68434678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása