Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Április 9-én indul a Kismenők

A műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek

2016. március 10. - emTV.hu

tv2.jpgÁprilis 9-én indul a Kismenők, amelynek Ördög Nóra és Tilla Attila lesznek a műsorvezetői. A tegnapi sajtóeseményen bemutatták a műsor négy zsűritagját: Ábel Anita színésznő-műsorvezetőt, Lajtai Kati énekesnőt, Apáti Bence balettművészt és Hajós András dalszerzőt.

Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba – mondta Tilla. Száz-százhúsz olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak.

Huszonnyolc produkciót választottunk ki, tehát fejenként tizennégy-tizennégyet – tette hozzá Ördög Nóra. Ők küzdenek majd a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért, így dől el, ki jut be a csapatunkba. Négy felvételről vetített adás lesz és négy élő.

Az eseményen kiderült, hogy Lajtai Kati énekesnő kisbabát vár. Elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Arról beszélt mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt.

Apáti Bence most először vállal szerepet televíziós műsorban. Kiemelte: mivel a Kismenőkben is sok táncos produkció lesz, őket kritikusabb szemmel fogja majd nézni. A balettművész két ikerfiú édesapja, és elárulta: a gyerekei is nagyon várják a műsort.

Ábel Anita, akit az egész ország már gyermekszínészként is ismert, azt mondta: a mai napig ugyanaz az izgalom fogja el, ha belép a színpadra vagy kamerák elé, mint anno 4 évesen, és így lesz ezzel most is ebben az új szerepkörben.

A legtapasztaltabb zsűritag Hajós András, hiszen ő már Az ének iskolájában is véleményt formált sok tehetséges gyermekről. Ezúttal azt ígérte: abban segíti majd a résztvevőket, hogy valóban merjenek nagyot álmodni, ahogy ő is tette ezt gyermekkorában.

Az élő adások alatt a tévénézők is szavazhatnak a műsorra, a TV2 Live applikáción keresztül már most exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről.

A műsor során a négy tagú zsűri fejenként nulla és huszonöt pont között pontozza majd a produkciókat, de nemcsak az ő szavazatuk számít, ugyanis a száztagú közönség is szavaz. Ők négy csapatot alkotnak majd, így a zsűri és a helyszínen ülő nézők pontszáma összesen kétszáz lehet.

A műsorvezetők hangsúlyozták: a Kismenőkből senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és a másik huszonhét produkció is tanulmányi ösztöndíjat kap. A győztes kétmillió forintot, a huszonhét kieső pedig százezret.

A Kismenők nem egy verseny! Elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

A TV2 Csoport számára mindig is fontos volt a fiatalok tehetséggondozása, ez kiderült már az Ének iskolája alatt is, ahol a műsort követően a huszonöt szereplőnek összesen több mint kétszáz alkalommal volt lehetőségük bemutatkozni a közönség előtt. Az egyik legnépszerűbb Berki Artúr volt, akinek saját dala és videóklipje is készült, csak úgy, mint Varga Viviennek vagy Horváth Alexandrának. Több diákra a színházi világ is felfigyelt, Kornis Anna előbb a Muzsika hangja egyik szerepét kapta meg, továbbá hamarosan a Shrek musicalben is láthatjuk őt Juhos Zsófival együtt.

Kismenők április 9-től minden szombat este a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr668459636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása