Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ezt nézed idén tavasszal a Viasat-csatornákon

Trópusi párkeresés, harcos menyasszonyok, sorozatok és autós műsorok

2016. március 23. - emTV.hu

viasat3.jpgTrópusi párkeresés, harcos menyasszonyok és Magyarország legnépszerűbb autós magazinja – címszavakban ez a Viasat3 és Viasat6 tavaszi kínálata, emellett mindkét csatornán több sorozatpremier is várja a nézőket. Egyebek mellett érkezik a Négy esküvő, az Amerikai Horror Story, a Totalcar, és Lucifer is.

vias16_4eskuvo.jpg

A menyasszonyok újra ringbe szállnak: indul a harmadik menet! Április 14-én, csütörtökön este kilenc órától újra Négy Esküvő a Viasat műsorán! A házasulandó párok, időt, pénzt és energiát nem kímélve igyekeztek, hogy életük legemlékezetesebb napjává tegyék a boldogító igen kimondását. Megható és vidám, ugyanakkor váratlan drámai pillanatokban sem lesz hiány, hiszen a Négy Esküvőt az élet írta.

A felhívásra több száz pár jelentkezett, akik közül a legkülönlegesebb jegyesek kaptak lehetőséget, hogy esküvőiket a tévé képernyők előtt is összemérjék. A néhány tízfős lagzi és a hagyományos sátras, vidéki esküvő mellett helyet kapott egy egzotikus, külföldi házasságkötés, sőt egy víz alatti búvárnász is.

A szabályok változatlanok: minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást.A menyasszonyok részt vesznek egymás menyegzőin és maximum tíz-tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt, és akár húsz pontot is adhatnak a hangulatra.  Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők és a negyedik esküvő után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával egy külföldi nászútra.

A házasulandó párok között hétről hétre ismerős arcokkal is találkozhatnak a nézők: a Négy Esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta és Young G is.

vias16_totalcar.jpg

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinja átdriftel a Viasat6-ra! Április 16-tól szombaton közvetlenül a Top Gear huszonnegyedik évada előtt, 19:20-tól Totalcar és két jól ismert, közkedvelt műsorvezetője: Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta a Viasat6-on folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-ironikus hangvételben a felhasználók tényleges szempontjai alapján bemutatott értékeléseket– és sok minden mást.

"A jó ismeretterjesztés továbbra is az, amiből a néző úgy tanul meg dolgokat, hogy közben végig azt hitte, szórakozik. Továbbra is szeretnénk segíteni jól költeni el a családok autóra szánt pénzét, megúszni a baleseteket, megmenteni a bolygót és megmutatni, hogy mennyi érdekes technikai és kulturális lelkesednivaló akad a közlekedés táján"– fogalmazott Karotta. "De leginkább persze megint egy marha jó tévéműsor készítésére keressük az ürügyet" – tette hozzá Winkler.

A Totalcar készítői a régi, jól ismert arcok: a műsorban a két házigazda mellett rendszeresen felbukkan majd Vályi István, a televíziózásban már szintén sokszorosan bizonyított szerkesztőségi palóc is.

vias16_lucifer.jpg

Ha az alvilág már Lucifer számára is unalmas, akkor április 25-től minden hétfőn este kilenc órától az ördög az Angyalok városába megy – és pokolian jó mulatság veszi kezdetét. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat.

Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése.

A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak az ügy, hanem Chloe iránt is mind jobban érdeklődik. A nőre ugyanis láthatóan nem hat a férfi ördögi bája, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések – például a szimpátia – is ostromolnak. Nem is csoda, ha a férfi agyturkászhoz fordul segítségért. Ráadásként a válófélben lévő Chloe férje – a szintén rendőr Dan – sem nézi jó szemmel Lucifer ügyködéseit, és hogy a káosz teljesen legyen, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B.Woodside), hogy győzze meg Lucifert: térjen vissza oda, ahova valóban tartozik.

vias16_adameva.jpg

Társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül: ez az április 25-én, hétfőként este tíz órától induló Ádám keresi Évát a Viasat3-on! A trópusi környezetben forgatott valóságshow-ban a szó szoros értelmében lerántjuk a leplet a randizásról. A szokatlan szerelem-kísérlet bevállalós szereplői gátlásaiktól és ruháiktól megszabadulva próbálnak társra lelni egy egzotikus, lakatlan szigeten. Az Ádámok és Évák csupán néhány személyes tárgyukkal érkeznek a Csábítás partjára, ahol már az első találkozáskor leplezetlen természetességgel, még fügefalevéllel sem takarva kell szembenézniük egymással.

Ebben a szigetnyi édenkertben minden megvan, amire Ádám és Éva jelenkori utódainak szüksége lehet. Az idő viszont rövid, így mihamarabb a legjobbat kell kihozniuk magukból, mert nemcsak az ábrándozás teszi édessé számukra az ittlétet, de érzelmi vihart, könnyeket, sőt árulást is hozhat a pucér párkeresés. Hamar kiderül, hogy a sallangok nélküli hódítás képes-e játékosok lelkét is megnyitni, ráadásul a „Csábítás partjára” újabb és újabb rivális érkezik, és a kiválasztottért mindig meg kell küzdeni.

A következő állomásra, a Szerelem szigetére már csak azok a párok juthatnak el, akik között valóban izzik a szerelem szikrája. Az ott eltöltött huszonnégy óra múltán – immár felöltözve – el kell dönteniük, hogy Ádám és Éva együtt folytatja-e tovább, vagy az édenkerti, csupasz randevú csak egy rendhagyó emlék marad csupán. Ádám keresi Évát cenzúra nélkül a Viasat3 műsorán!

vias16_ahs.jpg

A saját gyártású műsorok mellett a Viasat3 kettő, míg a Viasat6 egy sorozatpremierrel és egy visszatérő magazinnal várja nézőit. A sort április 22-én, pénteken fél tízkor a CSI: A helyszínelők tizenhatodik, egyben utolsó évada nyitja a Viasat3-on. Április 25-én 21 órakor debütál a fent már említett Lucifer című sorozat, míg a Viasat6-on az Amerikai Horror Story ötödik évada lesz látható április 29-én, pénteken este tíz órától – dupla epizóddal. Ráadásként április 16-án, szombaton 19:50-től, a Totalcar után a Magyarországon szintén premier huszonegyedik évaddal folytatódik a Top Gear a Viasat6 műsorán.

Április 14. 21:00 – Négy esküvő (Viasat3)
Április 16. 19:20 – Totalcar (Viasat6)
Április 16. 19:50  – Top Gear 21. évad (Viasat6)
Április 22. 21:30 – CSI: A helyszínelők 16. évad (Viasat3)
Április 25. 21:00 – Lucifer (Viasat3)
Április 25. 22:00 – Ádám keresi Évát (Viasat3)
Április 29. 22:00 – Amerikai Horror Story: Hotel (Viasat6)

emTV.hu // Viasat // Négy esküvő fotó Magócsi Ildikó // Ádám keresi Évát fotó Szőke Richard

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr838520010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása