Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Világpremier jön a Filmcaféra

Egy nappal a világpremier után érkezik a 12 Majom folytatása

2016. március 23. - emTV.hu

filmcafe.jpgA 12 Majom című időutazó sci-fi sorozat tizenhárom új résszel tér vissza a képernyőre, csupán huszonnégy órával a világpremier követően, magyar szinkronnal, a Filmcafén. A filmsorozat alapját a Terry Gilliam rendezte, 1995-ös, azonos című film adja, amelyben még Bruce Willis alakította Cole-t.

12majom.jpg

A sorozat Cole utazását követi végig, aki egy sötét, ördögi jövőből tér vissza a jelenbe, hogy megakadályozza egy halálos, mindent elpusztító vírus kitörését. Cole-nak egy évszázadokra visszanyúló, ellenséges szervezettel, a 12 Majom hadseregével kell felvennie a küzdelmet. Segítője ismét Dr Railly lesz, aki az új évadban maga is időutazóvá válik. Ahogy egyre közelebb férkőznek az igazsághoz, rájönnek, halálos következményei vannak és lesznek mindennek, amely a történelemben lezajlott. Utazásaik során új korszakokat (az 1940-es, 50-es és 60-as éveket) és helyszíneket ismerhetünk meg, míg a végén egy új fenyegetés is megjelenik.

12 Majom bemutató április 19-én 21:00-kor a Filmcafé műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr308518922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása