Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két hétig kódolatlan Paramount Channel

Hétfőtől az ingyenes MinDig TV nézőinek

2016. április 15. - emTV.hu

mindigtv.jpgAz ingyenes földfelszíni digitális platform, a MinDig TV felhasználói április 18. és május 2. között kódolatlanul érhetik el a Paramount Channel műsorát. Ebben az időszakban közel nyolcszázezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a népszerű csatornaemlékezetes filmsikereit.

illusztracio_kodolatlan.jpg

A filmcsatorna ebben az időszakban többek között maratonban vetíti a Vissza a jövőbe és a Jurassic Park trilógiákat és bemutatja a Hajsza című krimisorozat új évadát is, mellyel kapcsolatban a Viacom filmcsatornája, valamint az emTV.hu hétfőn öt napig tartó játékot hirdet majd.

Tehát az Antenna Hungáriával kötött megállapodás alapján a MinDig TV felhasználók április 18. és május 2.között kódolatlanul, előfizetés nélkül érhetik el a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatornát.

A nézők újra végigizgulhatják a Vissza a jövőbe és a Jurassic Park trilógiák mindhárom darabját, de érkezik a vérfagyasztó bonyodalmakkal teli Hajsza sorozat második évada is. Stella Gibson nyomozónő és a hétköznapi ember álcája mögé bújó Paul Spector sorozatgyilkos hátborzongató játszmájában talán az is kiderül majd, hogy a macska-egér játékká fajuló nyomozás kinek a győzelmével zárul. Látható lesz még Az utolsó erőd című akciófilm is, amely Robert Redford és James Gandolfini alakításában a tábornokból lett fegyenc és az ezredes börtönigazgató kíméletlen csatáját mutatja be. Az Ellenség a kapuknál című filmdráma pedig a Jude Law és Ed Harris által játszott mesterlövészek párharcát meséli el. A Hugh Grant főszereplésével készült, A Keresztapus című vígjátékban a New York-i műkereskedő vőlegény rádöbben, hogy menyasszonya a helyi maffiafőnök lánya, aki mulatságos események során próbálja elfogadtatni őt a kemény bűnözőkből álló rokonsággal.

A Paramount Channel a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 41. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ itt. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

emTV.hu // Viacom

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr578631358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása