Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Célegyenesben a Magyarország, szereplek! elődöntősei

A stand-up tehetségek sorsa most a ti kezetekben van!

2016. május 05. - emTV.hu

comedy_central.jpgA döntőre készülnek a Comedy Central idén tavasszal meghirdetett televíziós stand-up tehetségkutatójának esélyesei. A több mint háromszáz jelentkezőből a szakmai zsűri húszra szűkítette azoknak a körét, akiknek a sorsa mostantól a közönség kezében van.

A Magyarország, szereplek! versenyt tavasszal indította a Viacom magyar humorcsatornája, ahol a több mint háromszáz jelentkező közül először negyven, majd húsz fő jutott tovább. A vállalkozó szellemű fiatalok között volt, aki vonatos élményeit dolgozta fel, volt, aki a saját testsúlyát állította a poénok középpontjába, és volt olyan is, aki a sakktáblákat horgoló barátjával viccelődött. A Magyarország, szereplek!-nek köszönhetően megtalálhatjuk az ország női humorista utánpótlását is, hiszen az első húsz versenyző közé négy fiatal hölgy is bekerült.

Sorsuk mostantól a ti kezetekben van! A húsz elődöntős öt-öt perces teljes produkciója a magyarorszagszereplek.hu-n tekinthető meg, rövid bemutatkozó videójukat pedig a Comedy Central Facebook oldalán nézhetitek meg. A szavazás szintén online, a tehetségkutató honlapján történik május 18-ig bezárólag.

A közönség szavazatai alapján tíz humorista jut majd tovább, akik részt vehetnek a június 5-én adásba kerülő televíziós döntőben. Itt a közönség kedvence mellett a szakmai zsűri is kiválasztja a legjobbat, és kiderül, kik Magyarország kedvenc feltörekvő humoristái. A szakmai zsűri tagjai Kőhalmi Zoltán, a Dumaszínház társulatának vezetője, Felméri Péter, Litkai Gergely, valamint Kabai Zoli, a Comedy Central regionális programigazgatója.

Egyelőre látható a honlapon a szavazatok állása, ám annak érdekében, hogy a közönségdíj nyertese meglepetés lehessen, május 9-től a lezárásig nem lesz nyilvános, ki hogyan áll a versenyben.

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr748688026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása