Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Dombóvári István ma lemeztelenedik

A humorista önálló estjével folytatódik az őrület a Comedy Clubban

2016. május 13. - emTV.hu

comedy_central.jpgPéntek 13-án jobb, ha mindenki biztonságban marad és az izgalmakat a fekete macska helyett Dombóvári Istvánra bízza, aki 120021 gramm című önálló estjében többek között a súlyproblémái, az intim termékek vásárlása, egy beható orvosi vizsgálat, valamint az adóhatóság is terítékre kerül.

Mi fán terem a női intim higiénia? A kérdés, amit egy férfi sem tesz fel szívesen magának, ám egyszer mégis elérkezik az idő, amikor szembe kell nézniük a mumussal. Egy kapcsolatban ugyanis előfordulhat, hogy a férfinak kell megejteni a havibaj esetén az intim termékek bevásárlását, amitől bizony még a teremtés koronájának is könnyen meg-megremeg a térde. Legyen az egy macsó, akitől mindenki elolvad a boltban, vagy egy aranyosan szégyellős pasi, aki kínosabb helyzetbe nem is hozhatná magát.

A cikis történetek sora azonban itt nem ér véget, hiszen egyes férfiaknak nemcsak a nők, de a saját világukban is lenne mit tanulniuk. Dombi például a dekopírfűrésszel, valamint a grillsütővel kapcsolatos kalandjairól is őszintén mesél, de az egészséges önkritikával megáldott standupos attól sem riad vissza, hogy a folyton a közösségi médián csüngő embertársainak is keményen odaszóljon. S hogy mi lehet rosszabb annál, ha tévedésből csönget az ember ajtaján a rettegett adóhatóság? Természetesen az, ha nem tévedésből jön! "Reggel 5.45-kor van a riasztás, fekszek ott kiterülve, zörögnek az ajtón, valaki beordít: ’A törvény nevében!’ - mi van, bekapcsolva hagytam a Film+-ot?" – teszi fel a költői kérdést a humorista, akinek végül a személyi igazolványával kellett bizonyítania, hogy ő bizony nem egy kínai…

A 120021 gramm című előadásból a fenti mellett az is kiderül, hogyan magyarázzuk el egy végtelenül egyszerű embernek, mi az a G-pont, és hol található, valamint azt is, hogy mi a teendő akkor, amikor az orvos arra utasít minket aranyérvizsgálat előtt, hogy pucsítsunk úgy, ahogy szoktunk!

Dombóvári István: 120021 gramm premier na 21:00-kor a Comedy Central műsorán!
ismétlés szombaton 9.30-kor és vasárnap 19:00-kor

emTV.hu // Red Lemon Media // fb-fotó: Nánási Pál

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr518713472
süti beállítások módosítása