Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Csütörtökön érkezik a Better Call Saul folytatása

A hétszeres Emmy-jelölt sorozat a második évaddal érkezik az AMC-re

2016. július 19. - Ádám // emTV.hu

amc.jpgCsütörtökön a Breaking Bad fináléja után a második évad első epizódjával folytatódik a Better Call Saul este tizenegykor az AMC csatornán! Az AMC saját gyártású produkciójának második részéig viszont augusztus 4-én este tízig kell várni, ugyanis a valódi premier csak 28-án lesz. Ugye milyen egyszerű?

Kezdjük a legelején. A Better Call Saul tulajdonképpen a Breaking Bad előzmény-sorozata, melyből kiderül, hogy Walter White dörzsölt, minden hájjal megkent jogásza sem a csúcson kezdte. Sok megpróbáltatás vezetett odáig, hogy a kisstílű, de jó érzésű ügyvédből, Jimmy McGillből az alvilágnak dolgozó Saul Goodman legyen, aki segít eltüntetni egy kémiatanár drogfőzésből megszerzett pénzét.

A Better Call Saul második évada ott folytatódik, amikor McGill (Bob Odenkirk) lemond egy jól fizető, biztos állásról, mondván: véget ért az az idő, hogy tisztán játsszon. Bár azt hinnénk, innen egyenes út vezet a változáshoz, története nem ilyen egyszerű, és még számos fordulatot tartogat számára, mielőtt felvenné teljesen a jól ismert Saul Goodman karaktert. Kim Wexlerrel (Rhea Seahorn), a vonzó jogásznővel még közelebbi kapcsolatba kerül, testvérével Chuck McGillel (Michael McKean) pedig tovább bonyolódik így sem rózsás viszonya. Mindeközben Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) közelebbről is megismerkedik az albuquerque-i alvilággal, így további karaktereket és történetszálakat ismerünk meg a Breaking Bad univerzumából.

A Better Call Saul második évadának premierje július 28-án, csütörtökön este tíz órakor lesz, és onnantól kezdve minden csütörtökön ugyan ebben az időben jönnek az új részek. Emellett július 21-én, csütörtökön este tizenegykor a Breaking Bad sorozatzárója után amolyan előpremierként is leadják a Better Call Saul második évadának első részét.

Better Call Saul II/1 premier előtt csütörtökön 23:00-kor az AMC műsorán!

Better Call Saul II premier július 28-án, csütörtökön 22:00-kor az AMC műsorán!
további epizódok csütörtökönként 22:00-kor

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr268900292
süti beállítások módosítása