Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Meryem Uzerlivel indul az Izaura TV

Augusztus 14-én este indul az országosan ingyenes MinDig TV-n

2016. július 19. - emTV.hu

izaura_tv.jpgAugusztus 14-én este nyolckor elindul az Izaura TV, a MinDig TV ingyenes platformon. A romantikus sorozatok csatornája a Szulejmán Hürremét is elhozza, aki Az éjszaka királynője című sorozatban egy egy szerelmi háromszögbe keveredik. Emellett jön a Vad angyal ismétlése is.

Augusztus 14-én indul az Izaura TV, a telenovella-csatorna. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. A régi klasszikusok mellett, mint a 90-es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal (Muñeca Brava), országos premierekkel is erősít a csatorna. Vasárnap este nyolc órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi), amelyet két további premiersorozat is követ: kilenctől a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), tíztől pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) debütál a hazai közönség előtt. Az éjszaka királynője című török sorozatban, a Szulejmán népszerű sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel, egy szerelmi háromszög drámájába bonyolódhatunk. A produkció további részeit szombat-vasárnap este nyolc órától láthatják a nézők.

"A TV2 Csoport határozott célkitűzése egy minden nézői igényt és célcsoportot kiszolgáló csatorna-portfólió felépítése a következő hónapokban, amelynek része az Izaura TV elindítása is. Az elmúlt években a TV2 délutáni telenovella sávja rendkívüli népszerűségnek örvendett, nálunk futottak az ország legnézettebb romantikus sorozatai. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt kiterjesztve, egy 24 órás csatornát hozunk létre, amelynek egyedülálló, nemzetközi sikerprodukciókat bemutató műsorkínálatára a telenovellák rajongói már régóta vártak. Célunk, hogy a csatorna rövid időn belül a műfaj kedvelőinek első számú választásává váljon" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát az Umbrella csapata valósította meg. Az arculati elemek kiválasztásánál az elsődleges célcsoportra, azaz a női oldalra fókuszáltak, így az Izaura TV fő színében a lila és annak különböző árnyalatai dominálnak. Az animáció tervezésénél az volt a cél, hogy az érzelmeket kép formájában is megjelenítsék, a csatorna tematikáját figyelembe véve. Így esett a választás a vízben szétfolyó tintára, amely lendületes, változatos, sejtelmes, titokzatos és lágy; illetve vizuálisan is egyedi és végtelen variációs lehetőséggel rendelkezik.

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. A sort a Izarua TV kezdi. A MinDig TV Extra fizetős kínálatába pedig a TV2 Csoport portfóliójába tartozó további új csatornák is bekerülnek. Elsőként a Mozi+-t láthatják majd a nézők, amely a MinDig TV Extra Alapcsomagjában lesz elérhető augusztus 1-jétől.

Izaura TV augusztus 14-én 20:00-tól!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr448900418
süti beállítások módosítása