Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kedden béna digitális szörnyek lepik el az AMC-t

A béna filmes effektek és vérszomjas fenevadak rajongóinak érdemes figyelni

2016. július 28. - emTV.hu

amc.jpgAz AMC csatorna kedden szabadjára engedi a világ legigénytelenebb CGI teremtményeit. Egész nap óriás anakondák, cápák, polipok és krokodilok tartják majd valamiféle morbid rettegésben a nézőket. A béna filmes effektek és vérszomjas fenevadak rajongóinak érdemes figyelni!

A számítógéppel létrehozott kép, azaz CGI (Computer-Generated Imagery), azaz a háromdimenziós számítógépes grafika a filmkészítés egyik leghasznosabb eszköze: nincs szükség statiszták tömegeire, miniatűrök készítésére, különleges kellékekre és díszletekre, az eredmény mégis látványos, persze csak ha az elkészült alkotás nem esik le a vászonról.

Takács Tibor rendező két szörnyetegét is megismerhetjük a Kraken – A mélység csápjai, és a Gyilkos kígyó című filmekben. A Cápaviharban (Sharknado) az Amerikai Pitéből ismert szőke színésznő, Tara Reid, az Anaconda 3. – Az ivadék című filmben pedig maga David Hasselhoff száll szembe a vérszomjas szörnyekkel.

Az AMC CGI napján a fentieken túl egymás után bukkannak fel a Lake Placid: Az utolsó fejezet, a Halálos vizeken, a Mélytengeri ragadozó, A sárkány ébredése, A cápa visszavág, A kán kincsének őrzői, a Halál a mocsárban és A szörny 3 című filmek veszedelmes teremtményei is.

AMC CGI nap kedden éjféltől szerda éjfélig az AMC műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr408920032
süti beállítások módosítása