Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szuper ősz a SuperTV2-n

A TV2 tervei szerint a SuperTV2 ősszel a nagycsatornák sorába lép

2016. augusztus 05. - emTV.hu

supertv2.jpgAugusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban napi sorozat, az Édes Élet legújabb részei, valamint a Star Academy élő kísérőműsorai is. A napi négy óra saját gyártás mellett egy nagy produkció is képernyőre kerül még az őszi szezonban: a Sztárban Sztár +1 kicsi.

illusztracio.jpg

A TV2 Csoport portfólió-bővítésének kiemelt célkitűzése a SuperTV2 nagycsatornává pozicionálása, a TV2 megerősítése és az új kábelcsatornák indítása. A SuperTV2 célja, hogy az ország harmadik legnézettebb csatornája legyen.

A hétköznap estéken 18:25-től élőben jelentkezik, a Star Academy Warm-up. Ezt követően, 19:05-től új részekkel folytatódik az Édes Élet, majd 20:20-tól a közkedvelt napi sorozat, a Jóban Rosszban legújabb premier epizódjai lesznek láthatóak, amelyet minden este 21:00-tól egy film követ, mely után ismét élőben jelentkezik a Star Academy háttérműsora, ezúttal az esti kiadás, a Star Academy Backstage.

A Jóban Rosszban is átköltözik s SuperTV2-re. Hamarosan új, fiatal karakterek is színt visznek a Csillagvirág Klinika mindennapjaiba. De nemcsak a hétköznap esték, hanem a hétvége is tartogat meglepetést. A TV2 egyik produkciója egy izgalmas csavarral még több nevetést ígér. A Sztárban Sztár +1 kicsi tíz hetes műsorfolyamában a korábbi évadok sztárénekesei és jól ismert gyermektehetségek változnak át és adnak elő közösen, nemzetközi és hazai slágereket.

Augusztus 29-től nemcsak műsorkínálatában, hanem arculatában is megújul a SuperTV2. Az új arculatot a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a csatorna célcsoport igényeinek megfelelően és a legfrissebb televíziós trendeket figyelembe véve. A grafikai elemek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így a néző egy folyamatos adásmenetbe csöppen bele, vágások nélkül, dinamikus mozgásokkal.

emTV.hu // TV2 // képünk illusztráció

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr158955454
süti beállítások módosítása