Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vasárnaptól Kívánságkosár a Muzsika TV-n

Október 8-án hat kategóriában Arany Hangjegy díjátadó is lesz

2016. augusztus 15. - emTV.hu

muzsika_tv.jpgVasárnap indul a Kívánságkosár, a Muzsika TV új műsora, melynek egyik különlegessége, hogy akár videóüzenetben is elküldhetik szeretteiknek a nézők a kedvenc klipjeiket vagy műsor-részleteiket. A műsor házigazdája Ladinek Judit, a Madách Színház színésznője lesz.

kivansagkosar_muzsikatv.jpg

A műsor minden adásában egy-egy ismert(ebb) vendéggel is találkozhatnak majd a nézők. Az első adásban, augusztus 21-én Szűcs Judith vendégeskedik majd a Kívánságkosár stúdiójában, aki csaknem negyvenöt éves zenei pályafutást tudhat maga mögött. Ladinek Judit vendége lesz még egyébként Kató néni megtestesítője, Ihos József (képünkön), a 90-es évek tinibálványa, Krisz Rudi és Náksi Attila, akinek Az éjjel soha nem érhet véget című egykori slágere a magyar válogatott "EB-indulója" lett.

Az RTL zenei csatornájával kapcsolatos hír még az is, hogy október 8-án egy nagyszabású díjátadó keretében, összesen hat kategóriában adják majd át a hazai mulatós zenei élet szereplőinek, valamint a sláger-örökzöld tánczenei előadóművészeknek az úgynevezett Arany Hangjegy díjat.

Kívánságkosár premier | vasárnap 13:30 | Muzsika TV

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2010412512
süti beállítások módosítása